LEGO Mickey og venners brandstation og brandbil 10776

Et actionfyldt bygge- og legest til unge brandfolk

lego 10776 mickey og venners brandstation og brandbil
 • 144 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 10776 SKU

Boost børns byggeevner med LEGO ǀ Disney sættet Mickey og venners brandstation og brandbil (10776). Dette detaljerede sæt er perfekt til børn fra 4 år. De kan bygge og lege med vennerne og udleve deres passion for brandslukning med Disneys Mickey Mouse og hans venner. Lær at bygge. Dette LEGO 4+-brandstationssæt er fyldt med spændende elementer …

Læs mere...

Priser LEGO Mickey og venners brandstation og brandbil 10776

Lego.com LEGO.com 314 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 341 kr Se
Legen.dk Legen.dk 399 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 400 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 450 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Mickey og venners brandstation og brandbil 10776

Boost børns byggeevner med LEGO ǀ Disney sættet Mickey og venners brandstation og brandbil (10776). Dette detaljerede sæt er perfekt til børn fra 4 år. De kan bygge og lege med vennerne og udleve deres passion for brandslukning med Disneys Mickey Mouse og hans venner.

Lær at bygge
Dette LEGO 4+-brandstationssæt er fyldt med spændende elementer og funktioner samt 2 startklodser, der sikrer børn en god legeoplevelse. Hver pose med klodser indeholder en komplet model, som børn nemt kan bygge for at sætte hurtigt gang i legen!

Masser af familiesjov
4+-sæt er en fantastisk måde for voksne at have det sjovt med børn på. Sættet omfatter enkel billedvejledning, så børn sagtens kan bygge uden at kunne læse. Indeholder også Instructions PLUS, der findes i den gratis app LEGO Byggevejledninger. I appen kan børn tydeligt følge med i byggeprocessen og gemme deres fremskridt, så de når som helst kan vende tilbage til byggeriet.

 • Det fordybende LEGO ǀ Disney sæt Mickey Mouse og Anders Ands bondegård (10775) er fyldt med stimulerende rolleleg og styrker børns byggeevner, når de tager sig af alle dyrene.
 • En perfekt gave til børn fra 4 år, der gerne vil imponere på legepladsen! Overrask et barn med denne kreative gave, der er med til opøve byggeevner, styrker fantasien og underholder i timevis.
 • Masser af detaljer udvider legen. Sættet omfatter en lade og traktor med startklodselementer som hjælp til at få gang i byggeriet, så der er mere tid til sjov, samt 2 minifigurer og 4 dyrefigurer!
 • Dette LEGO ǀ Disney sæt er fuldt af funktioner og tilbehør, bl.a. et hejsespil på laden og et hønsehus, der kan bygges, samt værktøj, frugt, grøntsager og et æg, der alt sammen gør rollelegen endnu sjovere.
 • Dette omfattende sæt indeholder en lade, der er over 13 cm høj og 12 cm bred. Eftersom det er kompatibelt med andre LEGO klodser, kan det også udvides, i takt med at børns byggeevner vokser. • Giv unge byggere en stor oplevelse med enkel billedvejledning, så de kan bygge uden at kunne læse, og find muligheder for at zoome og gemme fremskridt i den digitale guide Instructions PLUS!
 • 4+-sæt er en sjov måde for børn at lære at bygge på, samtidig med at de styrker selvtilliden med nemme byggetrin. Sættene lader børn og voksne opdage glæden ved at bygge og lege sammen.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op og bygge med gang efter gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Mickey og venners brandstation og brandbil
SKU
10776
EAN
5702016913705
UPC
673419339810
Dele
144
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
314 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.