LEGO Frost – isslot 10899

Del historier i sneen sammen med dit barn p Disneys Frost isslot!

lego 10899 frost isslot scaled
  • 59 Dele
  • LEGO Disney Tema
  • 10899 SKU

Tag med Disneys Anna, Elsa og Olaf til det flotte LEGO DUPLO l Disney 10899 Frost – isslot for at opleve fantasifuld leg og vigtige udviklingsmæssige milepæle sammen med dit lille barn. Når små børn udspiller rollelege med deres yndlingsfigurer fra Disney-filmen Frost, styrker de deres sprog og finmotorik og udvikler social og følelsesmæssig forståelse. …

Læs mere...

Priser LEGO Frost – isslot 10899

Proshop.dk Proshop.dk -49% 231 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -26% 331 kr Se
LEGO.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Frost – isslot 10899

Tag med Disneys Anna, Elsa og Olaf til det flotte LEGO DUPLO l Disney 10899 Frost – isslot for at opleve fantasifuld leg og vigtige udviklingsmæssige milepæle sammen med dit lille barn. Når små børn udspiller rollelege med deres yndlingsfigurer fra Disney-filmen Frost, styrker de deres sprog og finmotorik og udvikler social og følelsesmæssig forståelse. Tal om Elsas forhold til sin søster Anna. Nyd åben og kreativ sjov med snemanden Olaf. En flerfarvet lysklodsfunktion lyser slottet op ved et tryk på en knap, så du og dit barn kan opleve timevis af sjov ved at genskabe scener fra Disney-filmen Frost og selv finde på jeres egne historier med dette glitrende isslot-legetøjsbyggesæt til små børn.

  • Indeholder 3 LEGO DUPLO figurer: Anna, Elsa og Olaf.
  • Dette Disney Frost-legetøjsslot indeholder rutsjebane, bord, stole og køkkenudstyr. En særlig knapbetjent lysklods lyser slottet op i flere farver.
  • Hjælp dit barn med at mestre grundlæggende byggefærdigheder og styrke finmotorikken ved at samle og ombygge klodserne og få timevis af fantasifuld leg.
  • Dette byg selv-legetøj til små børn er designet til at inspirere til rolleleg og historiefortælling og dermed hjælpe dit barn med at udvikle sproglige, sociale og følelsesmæssige færdigheder.
  • Disney Frost-isslottet er over 28 cm højt, 19 cm bredt og 16 cm dybt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Frost – isslot
SKU
10899
EAN
5702016367614
UPC
673419301862
Dele
59
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.