LEGO Luksuskasse med klodser 10914

Introducer sm brn for deres frste store LEGO DUPLO legest!

lego 10914 luksuskasse med klodser
 • 85 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10914 SKU

Inspirer til endeløs kreativ leg og utallige udviklingsmæssige fordele med den mangfoldige og alsidige LEGO DUPLO Luksuskasse med klodser – farverige klodser og specialelementer, der er designet til at begejstre, betage og fordybe unge sind.LEGO byggelegetøj til førskolebørn – med egen opbevaringsboks!Inde i den robuste legetøjskasse finder du inspiration og idéer til at engagere og …

Læs mere...

Priser LEGO Luksuskasse med klodser 10914

Proshop.dk Proshop.dk -51% 222 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -23% 345 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -20% 360 kr Se
LEGO.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Luksuskasse med klodser 10914

Inspirer til endeløs kreativ leg og utallige udviklingsmæssige fordele med den mangfoldige og alsidige LEGO DUPLO Luksuskasse med klodser – farverige klodser og specialelementer, der er designet til at begejstre, betage og fordybe unge sind.LEGO byggelegetøj til førskolebørn – med egen opbevaringsboks!Inde i den robuste legetøjskasse finder du inspiration og idéer til at engagere og fastholde unge sind. Der er et vindue, klodser med tallene 1-2-3 og selvfølgelig et fantastisk udvalg af LEGO DUPLO klodser i en regnbue af seje farver. Når forældre og omsorgspersoner er med til at sætte klodser og elementer sammen for at skabe fantasifulde modeller, får de mulighed for at dele vigtige udviklingsmæssige milepæle med deres små byggere.Lærerigt byggelegetøj til de mindsteLEGO DUPLO legesæt er fremragende gaver til små børn. Med farverige elementer, der er nemme at holde fast i, og som inspirerer fantasien og opmuntrer til leg uden facitliste, får førskolebørn kreativ kontrol direkte mellem hænderne.

 • Motivér unge sind med dette småbørnsvenlige udvalg af LEGO DUPLO klodser og elementer. Med uendelige, fysiske, kreative muligheder er de udviklingsmæssige fordele enorme.Sæt gang i fantasien med 85 farverige klodser, der omfatter sjove elementer, f.eks. et vindue og klodser med tallene 1-2-3. Med et så alsidigt legetøj får børn aldrig lyst til at stoppe med at lege og lære.
 • Det moderne design af bygninger, mennesker og genstande gør det nemt for forældre og omsorgsgivere at dele små børns vigtige udviklingsmæssige milepæle, når de arbejder sammen om at bygge, skabe og bruge fantasien.
 • Med farverige klodser og elementer, der er nemme for små hænder at samle op og sætte sammen, er dette lærerige legetøj til de mindste en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 1½ år.
 • Det farverige udvalg af klodser, elementer, tal og personer er nemt at opbevare i den grønne opbevaringsboks med et 8-knoppers låg i LEGO DUPLO stil. Kombiner indholdetmed andre DUPLO sæt for at få endnu mere sjov.
 • Bruger ikke batterier. Den fysiske leg kan begynde med det samme. Børns endeløse kreative sjov drives udelukkende af deres konstant voksende fantasi!
 • En enkel vejledning rummer idéer og inspiration til forældre og småbørn til at komme i gang på. Og når man først er i gang, stopper det kreative byggeri, den fantasifulde rolleleg og de udviklingsmæssige fordele aldrig.
 • LEGO DUPLO legesæt er fremragende gaver til førskolebørn. De er omhyggeligt designet til at være perfekte på alle måder for spirende byggere og inspirerer til endeløst stimulerende leg uden facitliste for nysgerrige unge sind.
 • LEGO DUPLO byggelegetøjssæt overholder de højeste branchestandarder for at sikre, at de er nemme for små hænder at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969!
 • LEGO DUPLO klodser og elementer kastes, opvarmes, bides og testes på alle tænkelige måder, så du kan være sikker på, at alt dit DUPLO byggelegetøj altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Luksuskasse med klodser
SKU
10914
UPC
673419318822
Dele
85
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
450 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.