LEGO Elsa og Olafs teselskab 10920

Vr med til at udvikle de mindstes frdigheder med dette Disney Frost-byggelegetj!

lego 10920 elsa og olafs teselskab scaled
 • 17 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 10920 SKU

Dette alsidige Disney Frost-byggelegetøj til de mindste åbner en verden af leg og læringsmuligheder. Byggelegetøj til legende læring for små børn og fans af Frost! Små børn kan have det sjovt og samtidig nærme sig vigtige udviklingsmæssige milepæle. De relaterer sig til Elsa og Olaf, så rollelegen fremmer den følelsesmæssige udvikling. De kan udspille roller i en …

Læs mere...

Priser LEGO Elsa og Olafs teselskab 10920

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 142 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Elsa og Olafs teselskab 10920

Dette alsidige Disney Frost-byggelegetøj til de mindste åbner en verden af leg og læringsmuligheder.

Byggelegetøj til legende læring for små børn og fans af Frost!

Små børn kan have det sjovt og samtidig nærme sig vigtige udviklingsmæssige milepæle. De relaterer sig til Elsa og Olaf, så rollelegen fremmer den følelsesmæssige udvikling. De kan udspille roller i en række scenarier, lige fra et teselskab til gemmeleg mellem isblokkene, hvilket udvikler den kreative og rumlig-visuelle bevidsthed. Alle elementer er nemme for små hænder at samle op og sætte sammen, så børn kan ombygge sættet for at skabe deres egne historier – fantastisk til at udvikle fantasi og finmotorik.

LEGO DUPLO startsæt og udviklende legetøj

Disse charmerende bygbare legesæt kombinerer ikoniske temaer, velkendte scener og figurer samt småbørnsvenlige klodser for at stimulere førskolebørns udvikling med kreativt sjov. Når legen går fra at udspille enkle scener til at opfinde deres egne rollelegshistorier, kan forældrene være med og dele vigtige udviklingsmæssige milepæle med deres børn.

 • Inspirer til fantasifulde eventyr og legende læring med Disneys Elsa og Olaf fra de populære Frost-film. Det sjove starter, så snart æsken åbnes – de udviklingsmæssige fordele varer hele livet!
 • Disneys Elsa og hendes bedårende ven, snemanden Olaf, leger i sneen og bygger et ishus! Med en tekande, kakao og kager på bordet er scenen sat til et supercool teselskab!
 • Børn kan udforske fantasifuldt sjov med Disneys Elsa og Olaf. Når de udspiller rollelege med endeløse eventyr, opbygger de også deres kreative tankegang, finmotorik, rumlig-visuelle og følelsesmæssige færdigheder.
 • Et fantastisk LEGO startsæt til spirende byggere og små fans af Disneys Frost. Med sikre, børnevenlige elementer er dette bygbare og fantasifulde legesæt en super gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til drenge og piger fra 2 år.
 • Det samlede ishus er over 12 cm højt, så dette fængslende byg selv-legesæt er stort nok til seriøs leg og lille nok til at pakke sammen, så børn kan tage det med overalt.
 • Bruger ikke batterier. Fordi det udelukkende er drevet af børns fantasi, styrker dette fantastiske udviklende legetøj evnerne til kritisk tænkning og problemløsning. Det giver børn kontrol over handlingen ... og morskaben slutter aldrig!
 • Åbn æsken for at starte den fantasifulde rolleleg. Der er ingen kompleks opsætning og ingen besværlige elementer at samle. En enkel vejledning sikrer begejstrede smil og tryllebundne sind fra første færd.
 • Introducer førskolebørn til scenarierfra hverdagen, velkendte figurer, søde dyr og fritænkende sjov med LEGO DUPLO gaver til børn – bygbare legesæt, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg og styrker unge sinds udvikling.
 • LEGO DUPLO byggesæt overholder de højeste branchestandarder. Det sikrer, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969!
 • LEGO Koncernen tester LEGO DUPLO klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bøje, ridse og strække dem, så vi er sikre på, at alle små byggeres DUPLO legesæt overholder de højeste globale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Elsa og Olafs teselskab
SKU
10920
EAN
5702016618105
UPC
673419318877
Dele
17
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.