LEGO Bulldozer 10930

Bulldozerlegetj til sm brn til byggeplads-sjov, der opbygger frdigheder!

lego 10930 bulldozer scaled
 • 10 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10930 SKU

LEGO DUPLO Byggeplads sættet Bulldozer (10930) inspirerer små børn til at bygge, køre med bulldozer og nyde endeløs og ubegrænset kreativ leg. Når de udspiller byggepladshistorier med dette funktionelle legetøj, udvikler de fysiske og kognitive færdigheder, der varer hele livet. Bygningsarbejder og køretøjslegetøj til børn. Med en figur af en bygningsarbejder i arbejdsvest giver denne søde, …

Læs mere...

Priser LEGO Bulldozer 10930

Proshop.dk Proshop.dk -43% 57 kr Se
Br.dk Br.dk -33% 67 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk -26% 74 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se
LEGO.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Bulldozer 10930

LEGO DUPLO Byggeplads sættet Bulldozer (10930) inspirerer små børn til at bygge, køre med bulldozer og nyde endeløs og ubegrænset kreativ leg. Når de udspiller byggepladshistorier med dette funktionelle legetøj, udvikler de fysiske og kognitive færdigheder, der varer hele livet.

Bygningsarbejder og køretøjslegetøj til børn
Med en figur af en bygningsarbejder i arbejdsvest giver denne søde, bevægelige bulldozer små børn og forældre en glimrende mulighed for at arbejde sammen som et team. Børn styrker finmotorikken ved at køre bulldozeren til byggepladsen og hæve og sænke kampestenen i skovlen. Men pas på, for kampestenen kan revne og åbne sig når som helst.

Er du på udkig efter det bedste kreative byggelegetøj til små børn?
Det brede udvalg af LEGO DUPLO legesæt giver forældre og førskolebørn mulighed for at dele mange dyrebare øjeblikke. LEGO DUPLO sæt er designet til at give små børn det bedste legetøj til deres voksende behov og rummer udviklende leg, som styrker børns selvudfoldelse og læring.

 • Når små børn udspiller fantasifulde byggepladshistorier med LEGO DUPLO Byggeplads sættet Bulldozer (10930), opbygger de også udviklingsmæssige færdigheder, der varer hele livet!
 • Indeholder en sød, bevægelig bulldozer med håndbetjent skovl, der kan hæves, en kampesten, der kan knække åben, et skilt til at advare trafikken samt en arbejderfigur i arbejdsvest.
 • Forældre og andre kan dele fantasifulde rollelege med deres lille bygger, mens børn udvikler deres finmotorik ved at køre arbejdskøretøjet til byggepladsen og løfte en kampesten.
 • Hvis du vil give et barn det bedste legetøj til barnets voksende behov, er denne bevægelige LEGO DUPLO Bulldozer en fantastisk gave til børn, der elsker køretøjer, og fans af byggepladser fra 2 år.
 • Bulldozeren er over 10 cm høj, 17 cm lang og 7 cm bred – den perfekte størrelse, så børn kan tage den fantasifulde leg med overalt. Sættet kan kombineres med andre LEGO DUPLO Byggeplads-sæt for at få endnu mere sjov.
 • Dette fysisk legesæt bruger ikke batterier. Den flotte LEGO DUPLO Bulldozer drives udelukkende af børns fantasi, så den stopper aldrig!
 • Enkel vejledning indeholder idéer og inspiration, der sikrer, at forældre og børn kan få maksimalt sjov og flest mulige udviklingsmæssige fordele ud af dette alsidige legetøj lige fra starten.
 • Alle LEGO DUPLO legesæt indeholder velkendte scener, sjove figurer og elementer, der er nemme at håndtere, og som er designet til at stimulere førskolebørns fantasi med byggeri, læring og åben leg.
 • LEGO DUPLO legetøjsbyggesæt overholder de højeste branchestandarder for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969.
 • LEGO Koncernen kaster, opvarmer, klemmer, vrider og analyserer klodserne og elementerne i LEGO DUPLO legesæt for at sikre, at alle små byggeres legetøj altid overholder de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Bulldozer
SKU
10930
EAN
5702016618198
UPC
673419318969
Dele
10
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.