LEGO Lastbil og gravemaskine på larvefødder 10931

Opbyg sm brns frdigheder med disse stykker legetj af gravko og lastbil med tippelad!

lego 10931 lastbil og gravemaskine pa larvefodder scaled
 • 20 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10931 SKU

LEGO DUPLO Lastbil og gravemaskine på larvefødder (10931) udfordrer små byggere til at udforske endeløs og ubegrænset leg. Når små børn udspiller fantasifulde byggepladsscener med legetøjslastbilen, gravkoen og 2 bygningsarbejdere, udvikler de værdifulde fysiske og kognitive færdigheder, der varer hele livet. Byggepladslegetøj med entreprenørmaskiner og arbejdere. Med 2 figurer af bygningsarbejdere, en lastbil med tippefunktion og …

Læs mere...

Priser LEGO Lastbil og gravemaskine på larvefødder 10931

Proshop.dk Proshop.dk -52% 87 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -28% 129 kr Se
LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Lastbil og gravemaskine på larvefødder 10931

LEGO DUPLO Lastbil og gravemaskine på larvefødder (10931) udfordrer små byggere til at udforske endeløs og ubegrænset leg. Når små børn udspiller fantasifulde byggepladsscener med legetøjslastbilen, gravkoen og 2 bygningsarbejdere, udvikler de værdifulde fysiske og kognitive færdigheder, der varer hele livet.

Byggepladslegetøj med entreprenørmaskiner og arbejdere
Med 2 figurer af bygningsarbejdere, en lastbil med tippefunktion og en gravemaskine med drejeligt førerhus får små børn og forældre alt, hvad de behøver for at få arbejdet gjort. Børn styrker finmotorikken, når de manøvrerer og bruger køretøjerne til at udføre forskellige opgaver på byggepladsen. Der er legetøjskampesten at løfte op i lastbilen. Men pas på, for kampestenen kan nemt revne og åbne sig!

Hvad er det bedste byggelegetøj til små og mellemstore børn?
Udvalget af LEGO DUPLO Byggeplads-legesæt er designet som legetøj til førskolebørn, der stimulerer og tilfredsstiller deres voksende behov. Sættene kan kombineres for at øge fordelene ved legen.

 • Forældre og førskolebørn kan udspille historier på byggepladsen sammen med LEGO DUPLO Lastbil og gravemaskine på larvefødder (10931). Mens de udforsker ubegrænset leg, opbygger små børn udviklingsmæssige færdigheder, der varer hele livet.
 • Indeholder 2 moderne figurer af bygningsarbejdere, en skubbelastbil med tippefunktion, en skubbe-gravemaskine med drejelig skovl og en legetøjskampesten, som børn kan åbne.
 • Forældre og andre kan dele udviklingsmæssige milepæle med deres lille bygger,når de deltager i det fantasifulde byggepladssjov. Finmotorikken og evnerne til problemløsning udvikles, når børn betjener køretøjerne.
 • Hvis du er på udkig efter det bedste legetøj til et lille barns voksende behov, er dette byggepladssæt fyldt med detaljer og funktioner, der kan stimulere og inspirere sindet hos nysgerrige børn fra 2 år.
 • Lastbilen er over 11 cm høj, 14 cm lang og 7 cm bred, og gravemaskinen er over 12 cm høj, 18 cm lang og 7 cm bred – den perfekte størrelse for små hænder at samle op og sætte sammen.
 • Bruger ikke batterier. LEGO DUPLO legesættet Lastbil og gravemaskine på larvefødder drives udelukkende af børns fantasi, så det fysiske, kreative sjov slutter aldrig!
 • Enkel vejledning hjælper med at maksimere morskaben og de udviklingsmæssige fordele – så forældre og små børn er sikre på at få mest muligt ud af det alsidige legetøj, så snart de åbner æsken.
 • LEGO DUPLO legesæt er designet til at underholde, stimulere og inspirere førskolebørns sind. Medvelkendte scener, sjove figurer og småbørnsvenlige elementer slipper de børns fantasi løs med ubegrænset leg.
 • Siden 1969 har LEGO DUPLO legetøj til de mindste overholdt de højeste branchestandarder. Det sikrer, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – hver gang.
 • LEGO Koncernen kaster, opvarmer, klemmer, vrider og analyserer klodserne og elementerne i LEGO DUPLO legesæt for at sikre, at alle små byggeres legetøj altid overholder de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Lastbil og gravemaskine på larvefødder
SKU
10931
UPC
673419318976
Dele
20
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.