LEGO T. rex og triceratops på dinosaurflugt 10939

Jurassic World-legest til frskolebrn, der elsker dinosaurer

lego 10939 t rex og triceratops pa dinosaurflugt
 • 36 Dele
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 10939 SKU

Legetøjet LEGO DUPLO Jurassic World T. rex og triceratops på dinosaurflugt (10939) er fyldt med sjove funktioner, detaljer og action fra Jurassic World-filmen, som vil få børn, der elsker dinosaurer, til at brøle af begejstring. Udviklende legesæt med dinosaurtema. Når en T. rex bryder gennem de ikoniske porte i Jurassic World, skal små dinosaurfans hjælpe Owen …

Læs mere...

Priser LEGO T. rex og triceratops på dinosaurflugt 10939

Lego.com LEGO.com 189 kr Se

Se flere LEGO Jurassic World sæt

Beskrivelse LEGO T. rex og triceratops på dinosaurflugt 10939

Legetøjet LEGO DUPLO Jurassic World T. rex og triceratops på dinosaurflugt (10939) er fyldt med sjove funktioner, detaljer og action fra Jurassic World-filmen, som vil få børn, der elsker dinosaurer, til at brøle af begejstring.

Udviklende legesæt med dinosaurtema
Når en T. rex bryder gennem de ikoniske porte i Jurassic World, skal små dinosaurfans hjælpe Owen med at redde triceratops-ungen og bringe den i sikkerhed på hans motorcykel. Fra indgangsportene, der kan åbnes, til T. rex's mund, der også kan åbnes, fra det elektriske hegn til den seje motorcykel med plads på sædet til Owen og triceratops-ungen – dette legesæt er sprængfyldt med spændende action og sjove funktioner og detaljer, der udvikler børns byggefærdigheder og evne til kreativ tænkning samt giver næring til deres fantasi.

Inspirerende figurer til fantasifuld rolleleg
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne, så forældre og børn kan dele masser af vigtige udviklingsmæssige milepæle.

 • LEGO DUPLO Jurassic World T. rex og triceratops på dinosaurflugt (10939) er et spændende og engagerende legetøj, som giver førskolebørn, der elsker dinosaurer, action og udviklende sjov mellem hænderne. Indeholder en klodsbygget indgang med hegn til Jurassic World, som kan åbnes og lukkes, en stor T. rex med mund, der kan åbnes, en triceratops-unge og en figur af dinosaurtræneren Owen Grady med sin motorcykel.
 • En undsluppet T. rex, der skal fanges, og en triceratops-unge, der skal reddes, inspirerer til endeløse fantasifulde eventyr og muligheder for legende læring for unge dinosaurfans.
 • Dette legesæt til førskolebørn rummer det hele. Børn fra 2 år udvikler vigtige færdigheder, mens de nyder kreativt byggeri, omsorgsfuld rolleleg, spændende handling og endeløs, fantasifuld leg.
 • Dette alsidige byggelegetøj er over 18 cm højt, 48 cm bredt og 13 cm dybt og rummer masser af sjov.
 • Enkel vejledning gør det nemt for forældre at dele en fornøjelig byggeoplevelse og værdifulde udviklingsmæssige milepæle med deres barn.
 • Alle LEGO DUPLO legesæt er professionelt designet med farverige og børnevenlige klodser samt fantasifulde funktioner og detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende sjov.
 • LEGO DUPLO legesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder strenge standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO T. rex og triceratops på dinosaurflugt
SKU
10939
EAN
5702016911091
UPC
673419338196
Dele
36
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.