LEGO Spider-Mans hovedkvarter 10940

Brnevenligt og udviklende legest med Spider-Man

lego 10940 spider mans hovedkvarter
 • 36 Dele
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 10940 SKU

LEGO DUPLO Marvel Spider-Mans hovedkvarter (10940) er den perfekte lille gave til en spirende superhelt. Det alsidige legesæt indeholder 3 superheltefigurer, masser af supersjove aktiviteter og stor legeværdi. Sjov action med Spider-Man og venner. Dette børnevenlige superheltesæt er baseret på tv-serien Spidey og hans fantastiske venner på Disney+ og kombinerer seriens sjov og eventyr med de …

Læs mere...

Priser LEGO Spider-Mans hovedkvarter 10940

Lego.com LEGO.com 189 kr Se

Se flere LEGO Spider-Man sæt

Beskrivelse LEGO Spider-Mans hovedkvarter 10940

LEGO DUPLO Marvel Spider-Mans hovedkvarter (10940) er den perfekte lille gave til en spirende superhelt. Det alsidige legesæt indeholder 3 superheltefigurer, masser af supersjove aktiviteter og stor legeværdi.

Sjov action med Spider-Man og venner
Dette børnevenlige superheltesæt er baseret på tv-serien Spidey og hans fantastiske venner på Disney+ og kombinerer seriens sjov og eventyr med de fysiske udviklingsmæssige fordele ved LEGO DUPLO byggeri. Sættet indeholder 3 superhelte – Spider-Man, Miles Morales og Ghost Spider – i deres edderkoppeformede hovedkvarter med sjovt tilbehør, der kan inspirere til fantasifuld leg, bl.a. en motorcykel, en rutsjebane og en rebgynge.

Fysisk og fantasifuldt legetøj til de mindste
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne, så forældre og børn kan dele masser af dyrebare udviklingsmæssige stunder sammen.

 • LEGO DUPLO Marvel Spider-Mans hovedkvarter (10940) indeholder 3 superheltefigurer og masser af superseje aktiviteter, så spirende superhelte kan nyde endeløs, fysisk og fantasifuld leg.
 • Indeholder et Spider-Man-hovedkvarter, der kan bygges, samt 3 superheltefigurer – Spider-Man, Miles Morales og Ghost Spider – med en cool motorcykel og sjovt tilbehør.
 • Dette legesæt kan tilpasses i det uendelige. Det giver de 3 superheltevenner masser af muligheder for at arbejde som et team og opleve spændende missioner og sjove aktiviteter sammen.
 • Forkæl en lille superhelt med denne perfekte gave til børn fra 2 år. Når de udspiller endeløse og fantasifulde eventyr, opbygger de udviklingsmæssige færdigheder, der varer hele livet.
 • Det alsidige byggelegetøj er over 19 cm højt, 12 cm bredt og 13 cm dybt og rummer masser af sjov for små superhelte.
 • Forældre kan bruge den trinvise, trykte vejledning til også at tage del i den sjove bygge- og legeoplevelse og dele vigtige udviklingsmæssige milepæle med deres barn.
 • Alle LEGO DUPLO legesæt er professionelt designet med farverige, børnevenlige klodser og fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende sjov leg.
 • LEGO DUPLO legesæt lever op til krævende branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder strenge standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Spider-Mans hovedkvarter
SKU
10940
EAN
5702016911299
UPC
673419338110
Dele
36
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.