LEGO Mickey & Minnies fødselsdagstog 10941

Alle ombord p Disney-fdselsdagstoget destination: udviklende leg

lego 10941 mickey minnies fodselsdagstog
 • 22 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 10941 SKU

Giv et barn en fødselsdagsfejring i flot stil med det skønne LEGO DUPLO ǀ Disney Mickey & Minnies fødselsdagstog (10941). Dette byggelegesæt af høj kvalitet er fyldt med udviklingsaktiviteter og indeholder populære Disney-figurer, så det er perfekt til at introducere førskolebørn til tal, kreativt byggeri og Disney-magi! Legende læring for små børn. De mindste kan slutte …

Læs mere...

Priser LEGO Mickey & Minnies fødselsdagstog 10941

Proshop.dk Proshop.dk -54% 138 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -38% 187 kr Se
LEGO.com LEGO.com 300 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Mickey & Minnies fødselsdagstog 10941

Giv et barn en fødselsdagsfejring i flot stil med det skønne LEGO DUPLO ǀ Disney Mickey & Minnies fødselsdagstog (10941). Dette byggelegesæt af høj kvalitet er fyldt med udviklingsaktiviteter og indeholder populære Disney-figurer, så det er perfekt til at introducere førskolebørn til tal, kreativt byggeri og Disney-magi!

Legende læring for små børn
De mindste kan slutte sig til Disneys Mickey Mouse, Minnie Mouse og Pluto, når de kører fødselsdagstoget og stopper for at lege og lære med aktiviteterne ombord. Dette farverige byg selv-sæt forbedrer finmotorikken, når børn samler toget og stabler talklodserne, inspirerer til kreativitet, når de udsmykker vognene, og udvikler sociale færdigheder, når de udspiller rollelege med de elskelige Disney-figurer.

Opbyg færdigheder med velkendte Disney-figurer
Alle LEGO DUPLO l Disney byg selv-sæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer og ikoniske figurer, så forældre og børn kan dele endeløs leg og dyrebare udviklingsmæssigemilepæle.

 • LEGO DUPLO ǀ Disney Mickey & Minnies fødselsdagstog (10941) er et byggelegesæt af høj kvalitet til førskolebørn, fyldt med udviklingsaktiviteter, fantasifulde legemuligheder og Disney-magi!
 • Indeholder de ikoniske Disney-figurer Mickey Mouse, Minnie Mouse og Pluto, et bygbart tog i 3 sektioner, bygbar fødselsdagskage med lys, 5 stabelbare talklodser og tilbehør.
 • Små børn udvikler finmotorikken, når de bygger og leger med toget, lærer at genkende tal, når de stabler klodserne, og udvikler social og følelsesmæssig forståelse, når de udspiller rollelege med Disney-figurerne.
 • Til alle fra 2 år. Denne iøjnefaldende gave vil gøre ethvert barns fødselsdag til en fest, de sent glemmer.
 • Toget er over 15,5 cm højt, 35,5 cm langt og 13,5 cm bredt. Dette alsidige, småbørnsvenlige byg selv-legetøj kan leges med på en lang række underholdende måder.
 • Professionelt designet med elementer, der er nemme for små hænder at samle op og sætte sammen, og sjovt tilbehør, der inspirerer til rolleleg: en guitar, fleksible balloner, gaver og Minnies stofkjole.
 • Enkel vejledning gør det nemt for forældre at dele en fornøjelig byggeoplevelse med deres barn.
 • Alle LEGO DUPLO l Disney byggelegesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer og velkendte figurer, så forældre og børn kan nyde endeløs leg og dele udviklingsmæssige milepæle.
 • LEGO DUPLO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sættesammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Mickey & Minnies fødselsdagstog
SKU
10941
UPC
673419338028
Dele
22
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
300 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.