LEGO Glade barndomsstunder 10943

Leg og lr om kinesisk nytr og brnehaven

lego 10943 glade barndomsstunder
 • 227 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10943 SKU

LEGO DUPLO By-sættet Glade barndomsstunder (10943) introducerer førskolebørn til 2 spændende begivenheder – fejring af det kinesiske nytår og første dag i børnehaven. Med 2 alternative modeller at bygge rummer dette pædagogiske legetøj endeløse muligheder for små børns legende læring. Leg, der forbereder børn og beroliger forældre. Forældre og børn kan dele vigtige udviklingsmæssige øjeblikke, når …

Læs mere...

Priser LEGO Glade barndomsstunder 10943

Lego.com LEGO.com 629 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Glade barndomsstunder 10943

LEGO DUPLO By-sættet Glade barndomsstunder (10943) introducerer førskolebørn til 2 spændende begivenheder – fejring af det kinesiske nytår og første dag i børnehaven. Med 2 alternative modeller at bygge rummer dette pædagogiske legetøj endeløse muligheder for små børns legende læring.

Leg, der forbereder børn og beroliger forældre
Forældre og børn kan dele vigtige udviklingsmæssige øjeblikke, når de udforsker sættets 2 alternative byggemuligheder. Børn kan udspille familietraditioner med kinesisk nytårstema – bl.a. at udveksle røde kuverter og spise dumplings – og øve og forberede sig på de daglige rutiner i børnehaven. Når de udspiller disse hændelser fra virkeligheden, opnår børn vigtig viden, opbygger finmotorikken, styrker deres sociale færdigheder og udvikler følelsesmæssig intelligens – hvilket vil gavne dem, når de oplever disse begivenheder i det virkelige liv.

Fysisk og lærerigt legetøj til de mindste
LEGO DUPLO legesæt giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne.

 • LEGO DUPLO By Glade barndomsstunder (10943) er et 2 i 1-legesæt af høj kvalitet, der lærer førskolebørn om 2 store familiebegivenheder: Fejring af det kinesiske nytår og den første dag i børnehaven.
 • Legesættet er fyldt med kvalitetsdetaljer, bl.a. døre og vinduer, der kan åbnes, sengetøj til sengene, skuffer, der kan åbnes, et drejeligt dim-sum-bord og en rutsjebane, figurerne kan køre ned ad.
 • Når børn udspiller familietraditioner med kinesiske nytårstema og de daglige rutiner i børnehaven, udvikler de færdigheder, der vil gavne dem, når de oplever disse begivenheder i virkeligheden.
 • Til alle fra 2 år. En iøjnefaldende og detaljerig gave, der giver førskolebørn mulighed for at udspille og lære om de sjove detaljer i de store begivenheder i deres liv.
 • Legesættet med kinesisk nytår er over 28 cm højt, 44 cm bredt og 44 cm dybt, og børnehaven er over 21 cm høj, 44 cm bred og 40 cm dyb.
 • Der er så meget for børn at lære, mens de leger: tal, bogstaver, klokken, dagligdagsvaner, madlavning, sengetidsrutiner, pottetræning ... samt betydningen af venner og familie.
 • Forældre og bedsteforældre vil nyde dette legesæt næsten lige så meget som børnene, når de udspiller familiefester, laver rollelege omkring skattede traditioner og fjerner enhver nervøsitet forbundet med at starte i børnehaven.
 • Introducer førskolebørn til velkendte scenarier, sjove figurer og legende læring med legesæt fra LEGO DUPLO By. Dette legetøj er professionelt designet til at udvikle børns sind gennem leg uden facitliste.
 • LEGO DUPLO komponenter lever op til branchens strengeste kvalitetsstandarder for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Glade barndomsstunder
SKU
10943
EAN
5702016911305
Dele
227
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.