LEGO Rumfærgemission 10944

Lad sm brn begive sig ud i et univers af fantasifuld leg

lego 10944 rumfaergemission
 • 23 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10944 SKU

Giv LEGO DUPLO By-sættet Rumfærgemission (10944) til et barn, og se deres fantasi og udviklingsmæssige færdigheder vokse med raketfart. Læringslegetøj med rumtema til børn. Dette børnevenlige legetøj med rumtema har det hele. Små rumrejsende kan begive sig ind i et univers af ubegrænset leg med forældre og legekammerater, mens de bygger rumfærgen, sender astronauter ud i …

Læs mere...

Priser LEGO Rumfærgemission 10944

Proshop.dk Proshop.dk -54% 83 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -28% 129 kr Se
Lego.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Rumfærgemission 10944

Giv LEGO DUPLO By-sættet Rumfærgemission (10944) til et barn, og se deres fantasi og udviklingsmæssige færdigheder vokse med raketfart.

Læringslegetøj med rumtema til børn
Dette børnevenlige legetøj med rumtema har det hele. Små rumrejsende kan begive sig ind i et univers af ubegrænset leg med forældre og legekammerater, mens de bygger rumfærgen, sender astronauter ud i rummet og udspiller endeløse historier om udforskning og opdagelse. Og når børns fantasi fører dem til en anden verden, styrkes deres kognitive tænkning, rumlige orienteringsevne og finmotorik.

Fysisk og lærerigt legetøj til de mindste
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO-legesæt kan forældre og små børn dele vigtige udviklingsmæssige milepæle, når de leger sammen.

 • Forkæl en spirende astronaut med LEGO DUPLO By-sættet Rumfærgemission (10944). Dette alsidige legesæt kan inspirere til timevis af fantasifuld rolleleg og kan styrke børns fysiske og mentale udvikling.
 • Indeholder figurer af mandlig og kvindelig astronaut, en rumfærge, der kan bygges og har en krop, som kan åbnes, drejelige hjul, en flytbar stige samt en buggy med hjul og en drejelig radar øverst.
 • Børn udvikler deres kognitive tænkning, rumlige orientering og finmotorik, når de udforsker et uendeligt univers af ubegrænset leg.
 • Denne børnevenlige legetøjsrumfærge er en udenjordisk overraskelse til førskolebørn fra 2 år. Den vil være en perfekt gaveidé til et barn til fødselsdag, jul eller enhver anden anledning.
 • Over 20 cm høj, 15 cm bred og 9 cm dyb. Legesættet kan opstilles på mange forskellige måder og er nemt at kombinere med andet LEGO DUPLO By-legetøj.
 • Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med modeller fra sættet, der giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension.
 • Alle LEGO DUPLO legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.
 • LEGO DUPLO legesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder de mest krævende standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Rumfærgemission
SKU
10944
UPC
673419338363
Dele
23
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.