LEGO Skraldebil og genbrug 10945

Skraldevogn med tippelad og skraldespande til farvesortering

lego 10945 skraldebil og genbrug
 • 19 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10945 SKU

LEGO DUPLO By Skraldebil og genbrug (10945) er et farverigt og alsidigt legesæt, der er fyldt med funktioner og detaljer, der opbygger børns færdigheder, mens de leger. Aktivitetsfyldt legesæt med genbrugstema. Der er så meget, små børn kan gøre og lære, når de deltager i masser af genbrugsaktiviteter sammen med de 2 DUPLO-figurer. Øv farvesortering ved …

Læs mere...

Priser LEGO Skraldebil og genbrug 10945

Lego.com LEGO.com 126 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Skraldebil og genbrug 10945

LEGO DUPLO By Skraldebil og genbrug (10945) er et farverigt og alsidigt legesæt, der er fyldt med funktioner og detaljer, der opbygger børns færdigheder, mens de leger.

Aktivitetsfyldt legesæt med genbrugstema
Der er så meget, små børn kan gøre og lære, når de deltager i masser af genbrugsaktiviteter sammen med de 2 DUPLO-figurer. Øv farvesortering ved at placere de farvede sække i de matchende skraldespande, opbyg finmotorik med skraldelågene, der kan åbnes og lukkes, samt skraldevognen, der kan køre, udvid fantasien med endeløse historier, børn kan udspille, fej spildt affald op med den store kost, og understøt miljøvenlige vaner, der vil vare hele livet.

Fysisk og lærerigt legetøj til de mindste
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO-legesæt kan forældre og små børn dele vigtige udviklingsmæssige milepæle, mens de leger sammen.

 • LEGO DUPLO By Skraldebil og genbrug (10945) er et farverigt og alsidigt legesæt, der er fyldt med funktioner, detaljer og sjove aktiviteter, der inspirerer til læring og leg.
 • Indeholder 2 DUPLO-figurer – en renovationsarbejder og en dreng – en bevægelig lastbil med tippefunktion, 3 sække, der passer ned i 3 matchende affaldsspande, samt en stor kost.
 • Når børn udspiller fantasifulde historier om at organisere genbrug og læsse lastbilen, lærer de om farver, styrker finmotorikken og udvikler miljøbevidsthed.
 • Dette funktionsrige legesæt rummer endeløs legende læring for børn fra 2 år og giver forældre mulighed for at dele dyrebare udviklingsmæssige milepæle med deres førskolebarn.
 • Legesættet er over 11 cm højt, 15 cm bredt og 7 cm dybt, men kan stilles op på forskellige måder og er nemt at kombinere med andet LEGO DUPLO legetøj.
 • Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med elementer fra sættet, der giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension.
 • Alle LEGO DUPLO legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.
 • LEGO DUPLO legesæt lever op til krævende branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Skraldebil og genbrug
SKU
10945
EAN
5702016911046
UPC
673419338370
Dele
19
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.