LEGO Familie på campingeventyr 10946

Sjovt legest med familiecamping

lego 10946 familie pa campingeventyr
 • 30 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10946 SKU

LEGO DUPLO By-legesættet Familie på campingeventyr (10946) er fyldt med sjove aktiviteter og læringsmuligheder, som forældre og små børn kan dele. Udendørs sjov for hele familien. Tag på campingtur i skoven med dit barn, og lav masser af sjove familieaktiviteter sammen. 3 af de søde figurer passer ind i autocamperen, hvis øverste halvdel kan tages af …

Læs mere...

Priser LEGO Familie på campingeventyr 10946

Lego.com LEGO.com 189 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Familie på campingeventyr 10946

LEGO DUPLO By-legesættet Familie på campingeventyr (10946) er fyldt med sjove aktiviteter og læringsmuligheder, som forældre og små børn kan dele.

Udendørs sjov for hele familien
Tag på campingtur i skoven med dit barn, og lav masser af sjove familieaktiviteter sammen. 3 af de søde figurer passer ind i autocamperen, hvis øverste halvdel kan tages af for at give nem adgang. Udstyret kan pakkes på taget, så det også er en sjov oplevelse at køre bilen – meget forsigtigt – til campingpladsen. Stofteltet er hurtigt og nemt at sætte op. Der er en kano til eventyr på floden og et lejrbål, hvor familien kan lave te og synge fællessang med guitaren. Husk at forevige familiens campingminder med kameraet!

Fysisk og lærerigt legetøj til de mindste
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO-legesæt kan forældre og små børn dele vigtige udviklingsmæssige milepæle, mens de leger sammen.

 • LEGO DUPLO By-legesættet Familie på campingeventyr (10946) er farverigt og fyldt med sjove familieaktiviteter og læringsmuligheder, som forældre og små børn kan dele.
 • Indeholder 4 DUPLO-figurer – mand, kvinde, pige og dreng – en autocamper med drejelige hjul og aftageligt tag, et stoftelt, en kano og sjovt tilbehør.
 • Når børn udspiller fantasifulde campingeventyr, udvikler de finmotorikken og lærer om værdien af kvalitetstid med familien. Dette aktivitetsfyldte legesæt rummer endeløs legende læring for børn fra 2 år og giver forældre mulighed for at dele dyrebare udviklingsmæssige milepæle med deres førskolebarn.
 • Legesættet er over 14 cm højt, 7 cm bredt og 9 cm dybt, men kan stilles op på forskellige måder og er nemt at kombinere med andet LEGO DUPLO legetøj.
 • Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med elementer fra sættet, der giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension.
 • Alle LEGO DUPLO legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.
 • LEGO DUPLO legesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til krævende standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Familie på campingeventyr
SKU
10946
EAN
5702016911053
UPC
673419338387
Dele
30
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.