LEGO Parkeringshus og bilvask 10948

Alt-i-t-legest med bilpleje til sm brn, der elsker biler

lego 10948 parkeringshus og bilvask
 • 112 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10948 SKU

Er du på udkig efter billegetøj, som styrker dit barns evner og fantasi? Alt-i-ét-sættet LEGO DUPLO Parkeringshus og bilvask (10948) er fyldt med aktiviteter til små børn, der elsker biler. Kreativt sjov i bilplejecenteret. Dette alsidige legesæt med biltema indeholder en vaskehal, ladestation, rampe, parkeringspladser, bom, manuel bilvask, 2 biler (1 med en mekanisk skub-og-kør-funktion) og …

Læs mere...

Priser LEGO Parkeringshus og bilvask 10948

Proshop.dk Proshop.dk -53% 427 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -19% 730 kr Se
LEGO.com LEGO.com 899 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Parkeringshus og bilvask 10948

Er du på udkig efter billegetøj, som styrker dit barns evner og fantasi? Alt-i-ét-sættet LEGO DUPLO Parkeringshus og bilvask (10948) er fyldt med aktiviteter til små børn, der elsker biler.

Kreativt sjov i bilplejecenteret
Dette alsidige legesæt med biltema indeholder en vaskehal, ladestation, rampe, parkeringspladser, bom, manuel bilvask, 2 biler (1 med en mekanisk skub-og-kør-funktion) og en autocamper med plads til 3 figurer indeni og med udstyr på taget, samt tilbehør og figurer (2 mænd, en bedstemor, et barn og en hund), der inspirerer til endeløs fantasifuld leg. Og mens børn udforsker de uendelige legemuligheder, udvikler de vigtige færdigheder, der varer hele livet.

Fysisk og lærerigt legetøj til de mindste
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO-legesæt kan forældre og små børn dele vigtige udviklingsmæssige milepæle, mens de bygger sammen.

 • LEGO DUPLO Parkeringshus og bilvask (10948) er et alt-i-ét-legesæt med bilpleje, som indeholder fantasifulde funktioner og detaljer, aktiviteter, der opbygger færdigheder, samt uendelige legemuligheder.
 • Indeholder 4 DUPLO-figurer – 2 mænd, en bedstemor, et barn og en hund – samt sjove funktioner, såsom en drive-through-bilvask med "rengøringsklæde" af stof, en bevægelig bom og en billetmaskine.
 • • De 3 køretøjer omfatter en skubbebil, en mekanisk skub-og-kør-bil og en autocamper, hvor toppen kan åbnes, og hvor der er plads til 3 figurer indeni og opbevaring af udstyr på taget.
 • Når børn udspiller åbne historier med bilvask, ladestation, rampe, køretøjer, tilbehør og LEGO DUPLO figurer, udvikles deres finmotorik, viljestyrke og evner til selvudfoldelse.
 • Dette alsidige legesæt er en fantastisk gave til børn fra 2 år, der elsker biler, og det giver forældre en vidunderlig mulighed for at dele dyrebare udviklingsmæssige milepæle med deres børn.
 • Legesættet er over 31 cm højt, 79 cm bredt og 20 cm dybt, men kan arrangeres på forskellige måder og er nemt at kombinere med andet LEGO DUPLO legetøj.
 • Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med elementer fra sættet, hvilket giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension.
 • Alle LEGO DUPLO legesæt er professionelt designet med fantasifulde funktioner og detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg uden facitliste, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.
 • LEGO DUPLO legesæt opfylder strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Parkeringshus og bilvask
SKU
10948
EAN
5702016911329
UPC
673419338134
Dele
112
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.