LEGO Pasning af bondegårdsdyr 10949

Sm brn kan lege og lre med 4 sde dyr

lego 10949 pasning af bondegardsdyr
 • 11 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10949 SKU

Det alsidige LEGO DUPLO By-sæt Pasning af bondegårdsdyr (10949) kan inspirere små børn til fantasifuld leg og fremmer vigtige udviklingsmæssige færdigheder med de 4 nuttede dyr. Opbyg færdigheder med børnevenlige dyr. Forældre og små børn kan nyde endeløst fantasifuldt sjov med de skønne dyr: gris, får, and og kat. Disse 4 søde bondegårdsdyr er nemme for …

Læs mere...

Priser LEGO Pasning af bondegårdsdyr 10949

Proshop.dk Proshop.dk -47% 48 kr Se
Br.dk Br.dk -26% 67 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -21% 71 kr Se
LEGO.com LEGO.com 90 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Pasning af bondegårdsdyr 10949

Det alsidige LEGO DUPLO By-sæt Pasning af bondegårdsdyr (10949) kan inspirere små børn til fantasifuld leg og fremmer vigtige udviklingsmæssige færdigheder med de 4 nuttede dyr.

Opbyg færdigheder med børnevenlige dyr
Forældre og små børn kan nyde endeløst fantasifuldt sjov med de skønne dyr: gris, får, and og kat. Disse 4 søde bondegårdsdyr er nemme for førskolebørn at samle op og lege med. Når små dyreelskere leger, at de passer dyrene, bl.a. ved at fodre dem og klargøre laden til sengetid styrkes deres finmotorik samt deres sociale og følelsesmæssige bevidsthed.

Fysisk og lærerigt legetøj til de mindste
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO-legesæt kan forældre og små børn dele vigtige udviklingsmæssige milepæle, når de leger sammen.

 • Glæd en lille dyreelsker med LEGO DUPLO By-sættet Pasning af bondegårdsdyr (10949). De 4 bedårende dyr kan inspirere til endeløs fysisk og fantasifuld leg og sjov læring.
 • Indeholder figurer af gris, får, and og kat, alle i smukke farver og specialdesignede, så de er nemme for små børn at samle op og lege med. Omfatter også en lade, der kan bygges, og en halmballe med realistisk struktur.
 • Børn udvikler finmotorikken og styrker deres sociale og følelsesmæssige forståelse, når de leger, at de passer dyrene, bl.a. ved at fodre dem og klargøre laden til sengetid.
 • Dette skønne og holdbare legesæt vil være en fremragende gave til børn fra 2 år til fødselsdag, jul, andre anledninger eller ""bare fordi de fortjener en lille ekstra ting"".
 • Sættet er over 10 cm højt, 9 cm bredt og 6 cm dybt, men kan stilles op på mange forskellige måder og er nemt at kombinere med andet LEGO DUPLO bondegårdslegetøj.
 • Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med modeller fra sættet, der giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension.
 • Alle LEGO DUPLO legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.
 • LEGO DUPLO legesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder strenge standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Pasning af bondegårdsdyr
SKU
10949
EAN
5702016888867
UPC
673419336277
Dele
11
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
90 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.