LEGO Traktor og pasning af bondegårdsdyr 10950

Traktorsjov p frefarmen

lego 10950 traktor og pasning af bondegardsdyr
  • 27 Dele
  • LEGO DUPLO Tema
  • 10950 SKU

Introducer de mindste til sjov med traktor, dyrepasning og fantasifuld leg med LEGO DUPLO By-sættet Traktor og pasning af bondegårdsdyr (10950). Dette alsidige legesæt kan åbne for uendelige muligheder for kreativt sjov og udviklende leg. Legende læring på bondegården. Forældre og førskolebørn kan nyde magiske øjeblikke sammen, når de hjælper til på gården og i børnezoo. …

Læs mere...

Priser LEGO Traktor og pasning af bondegårdsdyr 10950

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 146 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Traktor og pasning af bondegårdsdyr 10950

Introducer de mindste til sjov med traktor, dyrepasning og fantasifuld leg med LEGO DUPLO By-sættet Traktor og pasning af bondegårdsdyr (10950). Dette alsidige legesæt kan åbne for uendelige muligheder for kreativt sjov og udviklende leg.

Legende læring på bondegården
Forældre og førskolebørn kan nyde magiske øjeblikke sammen, når de hjælper til på gården og i børnezoo. Der er en traktor, som trækker en vogn med værktøj, 2 søde får samt figurer af en landmand og et barn. Når børn leger, at de passer dyrene, f.eks. ved at køre mad ud til fårene og fodre dem, udvikler de deres finmotorik og deres sociale og følelsesmæssige bevidsthed.

Fysisk og lærerigt legetøj til de mindste
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO-legesæt kan forældre og små børn dele vigtige udviklingsmæssige milepæle, når de leger sammen.

Kør med traktoren, og giv fårene mad – LEGO DUPLO By-sættet Traktor og pasning af bondegårdsdyr (10950) inspirerer til fantasifuld leg og førskolelæring for børn, der elsker køretøjer og dyr. Indeholder en traktor med vogn, 2 får samt figurer af landmand og barn, som alle er nemme for små børn at samle op og lege med. Omfatter også et træ, der kan bygges, værktøj og en halmballe med realistisk struktur. Børn udvikler finmotorikken og styrker deres sociale og følelsesmæssige forståelse, når de udspiller sjove aktiviteter med bondegårdstema, såsom at køre hø ud til fårene og passe dem. Fremragende gaveidé til jul, fødselsdag, andre anledninger eller ""bare fordi"" til børn fra 2 år, der elsker traktorer, dyr og kreativ leg. Traktoren er over 15 cm lang, og træet, der kan bygges, er over 11 cm højt. Sættet kan leges med på mange måder, og det er nemt at kombinere med alt andet LEGO DUPLO bondegårdslegetøj. Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med modeller fra sættet, der giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension. Alle LEGO DUPLO legesæt er specialudviklede med børnevenlige detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper. LEGO DUPLO legesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969. LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder strenge standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Traktor og pasning af bondegårdsdyr
SKU
10950
EAN
5702016889475
UPC
673419336284
Dele
27
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.