LEGO Hestestald og ponypasning 10951

Legende lring i ponystalden

lego 10951 hestestald og ponypasning
 • 65 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10951 SKU

LEGO DUPLO By Hestestald og ponypasning (10951) har alt, hvad en lille dyreelsker behøver for at passe 2 søde ponyer. Det fantasifulde sjov og den legende læring får aldrig ende.Legende læring i ponystaldenDer sker altid noget sjovt i ponystalden. De 2 søde ponyer skal fodres, ud at ride, have noget at drikke og strigles. Husk …

Læs mere...

Priser LEGO Hestestald og ponypasning 10951

Lego.com LEGO.com 189 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 238 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 270 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Hestestald og ponypasning 10951

LEGO DUPLO By Hestestald og ponypasning (10951) har alt, hvad en lille dyreelsker behøver for at passe 2 søde ponyer. Det fantasifulde sjov og den legende læring får aldrig ende.Legende læring i ponystaldenDer sker altid noget sjovt i ponystalden. De 2 søde ponyer skal fodres, ud at ride, have noget at drikke og strigles. Husk at forberede et rart sted for dem at sove. Når små dyreelskere passer ponyerne i den ikoniske stald, styrker de deres udvikling, især deres finmotorik og sociale og følelsesmæssige bevidsthed.Fysisk og lærerigt legetøj til de mindsteLEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO-legesæt kan forældre og små børn dele vigtige udviklingsmæssige milepæle, når de leger sammen.

 • LEGO DUPLO By Hestestald og ponypasning (10951) inspirerer til endeløst, fantasifuldt sjov og legende læring med 2 søde ponyer og alt, hvad en ung dyreelsker behøver for at passe dem.
 • Indeholder figurer af dreng og pige, 2 søde ponyer, en stald, der kan bygges og har ikonisk design og døre, som kan åbnes, vandbalje, gulerødder og en halmballe med realistisk struktur.
 • Små børn udvikler finmotorikken og udvider deres sociale og følelsesmæssige forståelse, når de leger, at de rider og passerponyerne, fodrer og strigler dem og laver et hyggeligt sted, hvor de kan sove.
 • En fremragende gave med masser af udviklingsmæssige fordele til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 2 år!
 • Hovedbygningen er over 19 cm høj, 15 cm bred og 9 cm dyb. Sættet kan opstilles på mange forskellige måder og er nemt at kombinere med andet LEGO DUPLO bondegårdslegetøj.
 • Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med modeller fra sættet, der giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension.
 • Alle LEGO DUPLO legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.
 • LEGO DUPLO legesæt opfylder strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret forat sikre, at de opfylder krævende standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Hestestald og ponypasning
SKU
10951
EAN
5702016889482
Dele
65
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.