LEGO Tog med tal – lær at tælle 10954

Sm brn kan bygge, lege og lre p det sjove Tog med tal!

lego 10954 tog med tal laer at taelle
 • 23 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10954 SKU

Hop om bord på det farverige nye LEGO DUPLO Mit første Tog med tal – lær at tælle (10954). Der er 10 talklodser, som børn kan sætte på, tage af, stable og sortere, samt DUPLO-figurer af pige, dreng og hund – den sjove og legende læring slutter aldrig. Den perfekte introduktion til tal for førskolebørn. Små …

Læs mere...

Priser LEGO Tog med tal – lær at tælle 10954

Proshop.dk Proshop.dk -52% 86 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk -26% 134 kr Se
LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Tog med tal – lær at tælle 10954

Hop om bord på det farverige nye LEGO DUPLO Mit første Tog med tal – lær at tælle (10954). Der er 10 talklodser, som børn kan sætte på, tage af, stable og sortere, samt DUPLO-figurer af pige, dreng og hund – den sjove og legende læring slutter aldrig.

Den perfekte introduktion til tal for førskolebørn
Små børn kan tage talklodserne af og sætte dem på vognene, stille dem op i rigtig rækkefølge og stable dem til en talmur. Toget med tal har bevægelige hjul, et tag, der kan åbnes, og venlige DUPLO-figurer ombord som en del af den sjove oplevelse, og det vil tage dit barn med til en verden fuld af fantasifuld, udviklende leg!

Fysisk og lærerigt legetøj til de mindste
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO-legesæt kan forældre og små børn dele vigtige udviklingsmæssige milepæle, mens de bygger sammen.

 • Introducer små børn til tal med LEGO DUPLO Mit første Tog med tal – lær at tælle 10954. Denne nye version af det ikoniske Tog med tal rummer mere farverig og sjov læring end nogensinde før.
 • Indeholder 10 talklodser, der kan stå på skubbetogets vogne, samt LEGO DUPLO figurer af dreng, pige og hund, som kan inspirere til fantasifuld rolleleg.
 • Små børn kan forbedre finmotorikken, når de kører med toget og derefter læsser, losser, stabler og sorterer talklodserne. Når børn udforsker legemuligheder, opdager de også farver og tal.
 • Med de søde figurer og farverige og børnevenlige klodser er det sjove Tog med tal ideelt til små børn fra 1½ år – og til forældre, der gerne vil være med til at dele deres førskolebarns udviklingsmæssige milepæle.
 • Legesættet er over 10 cm højt og 47 cm langt og er nemt at kombinere med andre LEGO DUPLO sæt for at inspirere til endnu flere fantasifulde legemuligheder.
 • En småbørnsvenlig plakat/legemåtte indeholder billeder i fuld størrelse af legesættet, som viser, hvordan elementerne kan sættes sammen for at skabe toget.
 • Alle LEGO DUPLO legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.
 • LEGO DUPLO legesæt opfylder strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til krævende standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Tog med tal – lær at tælle
SKU
10954
UPC
673419338233
Dele
23
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.