LEGO Dyretog 10955

Alle ombord p dyretoget destination: udvikling og sjov!

lego 10955 dyretog
 • 15 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10955 SKU

Alle børn elsker dyr, ikke? Så giv et barn den perfekte introduktion til dyreriget med LEGO DUPLO sættet Mit første dyretog (10955). Træklegetøj med dyreparade. Der er masser for små dyreelskere at lave med elefanten, tigeren, giraffen og pandaen. Når de bygger og ombygger, sætter vognene på række, placerer dyrene på toget, tager dem af igen …

Læs mere...

Priser LEGO Dyretog 10955

Proshop.dk Proshop.dk -52% 86 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -21% 143 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se
LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Dyretog 10955

Alle børn elsker dyr, ikke? Så giv et barn den perfekte introduktion til dyreriget med LEGO DUPLO sættet Mit første dyretog (10955).

Træklegetøj med dyreparade
Der er masser for små dyreelskere at lave med elefanten, tigeren, giraffen og pandaen. Når de bygger og ombygger, sætter vognene på række, placerer dyrene på toget, tager dem af igen og stabler dem oven på hinanden, udvikler de finmotorikken og udforsker en magisk verden af fantasifuld rolleleg. De innovative funktioner, f.eks. giraffens vippende hals, føjer ekstra glæde til dette sjove læringslegetøj. Byggekort med billeder af modellerne i faktisk størrelse lader børn holde klodserne over billedet, mens de bygger. For at få endnu mere sjov kan børn sætte toget sammen med andet hjulbaseret DUPLO legetøj.

Fysisk læringslegetøj til børn
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn sjov, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO legesæt kan forældre og børn dele dyrebare udviklingsmæssige milepæle, mens de leger sammen.

 • Forkæl et barn med det fortryllende LEGO DUPLO Mit første dyretog (10955). Dette alsidige legetøj indeholder 4 bygbare dyr, der er perfekte for små hænder at samle op, sætte sammen og trække af sted med.
 • Indeholder en bygbar elefant (4 elementer), tiger (2 elementer), giraf (3 elementer) og panda (2 elementer) samt 4 skubbe-"togvogne" med hjul.
 • Børn kan bygge og ombygge, sætte vognene på række, sætte dyrene på og tage dem af toget og stable dem oven på hinanden, idet de udvikler finmotorik, mens de nyder fantasifuld rolleleg.
 • Til børn fra 1½ år rummer dette dejlige legesæt det hele: fysisk kreativitet, fantasifulde legemuligheder og udviklingsmæssige fordele. Det er en skøn gave til små børn.
 • Modellen er over 14 cm høj, 45 cm lang og 6 cm bred. Perfekt for små hænder at samle op og lege med.
 • Indeholder byggekort, der viser billeder af modellerne i naturlig størrelse. Børn kan placere klodserne over billedet, mens de bygger, og forældre kan lære deres barn om farver og former.
 • De karakteristiske dyr har forskellige sværhedsgrader for at styrke små børns byggefærdigheder. Særlige funktioner, såsom giraffens vippende hals, gør legen ekstra sjov.
 • Alle LEGO DUPLO legesæt er omhyggeligt designet med detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, så forældre kan dele dyrebare øjeblikke med deres små guldklumper.
 • LEGO DUPLO legesæt lever op til branchens strengeste kvalitetsstandarder for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Dyretog
SKU
10955
EAN
5702016911121
UPC
673419338097
Dele
15
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.