LEGO Forlystelsespark 10956

Sjælden

Familiesjov i forlystelsesparken

lego 10956 forlystelsespark
 • 95 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10956 SKU

Tag med dit barn på en fantasifuld tur til den sjove LEGO DUPLO By Forlystelsespark (10956), og gå på opdagelse i en fantastisk blanding af forlystelser, der er designet til at inspirere, underholde og stimulere sind i voksealderen. Familiesjov i forlystelsesparken!. Tag med 7 DUPLO-figurer – 2 kvinder, 1 mand og 4 børn – på en …

Læs mere...

Priser LEGO Forlystelsespark 10956

Proshop.dk Proshop.dk -29% 569 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 900 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 149 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Forlystelsespark 10956

Tag med dit barn på en fantasifuld tur til den sjove LEGO DUPLO By Forlystelsespark (10956), og gå på opdagelse i en fantastisk blanding af forlystelser, der er designet til at inspirere, underholde og stimulere sind i voksealderen.

Familiesjov i forlystelsesparken!
Tag med 7 DUPLO-figurer – 2 kvinder, 1 mand og 4 børn – på en farverig, fængslende, sjov og udviklende tur til forlystelsesparken! Dette alsidige legetøj har rutsjebaner, som figurer kan rutsje ned ad, en mekanisk karrusel, et stort pariserhjul med 3 farverige vogne, et tog, der kan køre rundt i parken, hotdogs samt en is, et kamera, balloner, cupcakes, en kost og en bamse. Der er endda et farveskiftende "regnbue"-lys, der skaber en autentisk tivolistemning.

Fysisk og lærerigt legetøj til de mindste
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO-legesæt kan forældre og små børn dele vigtige udviklingsmæssige milepæle, mens de bygger sammen.

 • LEGO DUPLO By Forlystelsespark er fyldt med fantastiske forlystelser, håndbetjente funktioner og familiesjov, der kan inspirere, underholde og stimulere sind i voksealderen.
 • Indeholder 7 DUPLO-figurer – 2 kvinder, 1 mand og 4 børn – 2 rutsjebaner, en mekanisk karrusel, et drejende pariserhjul med 3 farverige vogne, et skubbetog og masser af sjovt tilbehør.
 • Tilbehør såsom hotdogs, is, kamera, balloner, cupcakes, kost og en bamse inspirerer til endeløs rolleleg. Der er endda et farveskiftende "regnbue"-lys (der medfølger 3 stk. LR44-batterier).
 • Dette store, farverige og detaljerede legesæt er fyldt med legemuligheder og udviklende sjov, der inspirerer til kreativ leg, styrker finmotorik og tryllebinder førskolebørns fantasi.
 • Denne Forlystelsespark er fyldt med funktioner og detaljer, rummer endeløs legende læring for børn fra 2 år og giver forældre mulighed for at dele dyrebare udviklingsmæssige milepæle med deres lille guldklump.
 • Legesættet er over 28 cm højt, 123 cm bredt og 28 cm dybt og kan arrangeres på forskellige måder. Det er nemt at kombinere med andet LEGO DUPLO legetøj.
 • Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med elementer fra sættet, hvilket giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension.
 • Alle LEGO DUPLO legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.
 • LEGO DUPLO legesæt opfylder strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Forlystelsespark
SKU
10956
EAN
5702016911336
UPC
673419338141
Dele
95
Tema
LEGO DUPLO
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
804 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.