LEGO Brandslukningshelikopter og politibil 10957

Forkl et barn med dette lringslegetj med redningsfartjer!

lego 10957 brandslukningshelikopter og politibil
 • 14 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10957 SKU

LEGO DUPLO sættet Min første brandslukningshelikopter og politibil (10957) er et børnevenligt legetøj med farverige former og fyldt med sjove detaljer. Redningsfartøj til børn. Små børn opbygger færdigheder, mens de nyder fysisk sjov med denne politibil, der kan skubbes, og brandslukningshelikopteren. Grundlæggende byggeopgaver forbedrer finmotorikken og lærer børn om former og farver. Spændende redningshistorier inspirerer til …

Læs mere...

Priser LEGO Brandslukningshelikopter og politibil 10957

Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 73 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Brandslukningshelikopter og politibil 10957

LEGO DUPLO sættet Min første brandslukningshelikopter og politibil (10957) er et børnevenligt legetøj med farverige former og fyldt med sjove detaljer.

Redningsfartøj til børn
Små børn opbygger færdigheder, mens de nyder fysisk sjov med denne politibil, der kan skubbes, og brandslukningshelikopteren. Grundlæggende byggeopgaver forbedrer finmotorikken og lærer børn om former og farver. Spændende redningshistorier inspirerer til rolleleg og styrker børns sociale og følelsesmæssige færdigheder. Detaljeret udsmykning på begge sider af fartøjerne, en sirene-klods (uden lyd) og drejelig propel er med til at gøre den fantasifulde leg levende. Byggekort med billeder i faktisk størrelse af modellerne lader børn holde klodserne over billederne, mens de bygger.

Fysisk læringslegetøj til børn
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn sjov, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO legetøj kan forældre og børn dele dyrebare udviklingsmæssige milepæle, mens de nyder at lege sammen.

 • Glæd et barn med LEGO DUPLO sættet Min første brandslukningshelikopter og politibil (10957). Dette børnevenlige legetøj er beregnet til at inspirere til fantasifuld leg og styrker barnets udvikling.
 • Indeholder en bygbar helikopter med drejelig rotor og en politibil, der kan skubbes og har en sireneklods (uden lyd). Bygget med farverige former, der er perfekte for små hænder at samle op og sætte sammen.
 • Grundlæggende byggefærdigheder forbedrer finmotorikken, rollelege med redningsmissioner styrker sociale og følelsesmæssige færdigheder, og farverige former og sjove detaljer gør den fantasifulde leg levende.
 • Slidstærk og vidunderlig gave af høj kvalitet til børn fra 1½ år til fødselsdag, jul eller "bare fordi".
 • Helikopteren er over 9 cm høj, 10 cm lang og 6 cm bred. Politibilen er over 8 cm høj, 10 cm lang og 5 cm bred.
 • Indeholder byggekort, der viser billeder af modellerne i naturlig størrelse. Børn kan placere klodserne over billedet, mens de bygger, og forældre kanlære deres barn om farver og former.
 • Alle LEGO DUPLO legesæt er gennemtænkt designet med elementer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, så forældre kan dele dyrebare øjeblikke med deres små guldklumper.
 • LEGO DUPLO legesæt lever op til branchens strengeste kvalitetsstandarder for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Brandslukningshelikopter og politibil
SKU
10957
EAN
5702016911282
UPC
673419338103
Dele
14
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.