LEGO Fly og lufthavn 10961

Giv brns fantasi luft under vingerne med dette legest om flyrejser

lego 10961 fly og lufthavn
 • 28 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10961 SKU

Lad et lille barns fantasi flyve til en ny destination hver dag med legetøjet LEGO DUPLO By Fly og lufthavn (10961). Tag på eventyrfulde flyrejser med dit førskolebarn. Få del i alle de spændende eventyr og masser af familiesjov på en flyvetur i et passagerfly. Tag med en far og hans datter, når de flyver afsted …

Læs mere...

Priser LEGO Fly og lufthavn 10961

Lego.com LEGO.com 270 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Fly og lufthavn 10961

Lad et lille barns fantasi flyve til en ny destination hver dag med legetøjet LEGO DUPLO By Fly og lufthavn (10961).

Tag på eventyrfulde flyrejser med dit førskolebarn
Få del i alle de spændende eventyr og masser af familiesjov på en flyvetur i et passagerfly. Tag med en far og hans datter, når de flyver afsted for at besøge familie og venner. Flyets øverste del kan løftes af for at få mere plads til at lege indeni. Lufthavnen har en dør, der kan åbnes, et kontroltårn, der kan dreje, en bagagesliske og ... store knus, der venter på at byde dig velkommen!

Fysisk og lærerigt legetøj til de mindste
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO-legesæt kan forældre og små børn dele vigtige udviklingsmæssige milepæle, mens de leger sammen.

 • Tag på luftbårne eventyr med LEGO DUPLO By Fly og lufthavn (10961), og lad et lille barns fantasi flyve til en ny destination hver dag.
 • Indeholder 3 DUPLO-figurer – far, pige og pilot – et fly med aftageligt tag og et drejeligt lufthavnskontroltårn med bagagesliske.
 • Sjovt tilbehør, bl.a. en bamse, flag og kuffert, der kan åbnes, gør den højtflyvende rolleleg endnu mere realistisk.
 • Når forældre og førskolebørn udspiller fantasifulde historier om flyrejser og familiemedlemmer, der genforenes i lufthavnen, kan de dele fantastiske eventyr, spændende aktiviteter og dyrebare udviklingsmæssige milepæle.
 • Er du på udkig efter et sjovt legesæt med flyrejser til et højtflyvende førskolebarn fra 2 år? LEGO DUPLO By Fly og lufthavn løfter børns fantasier mod skyerne!
 • Legesættet er over 22 cm højt, 38 cm bredt og 29 cm dybt og er nemt at kombinere med andre LEGO DUPLO sæt for at inspirere til endnu flere fantasifulde legemuligheder.
 • Den klare og enkle byggevejledning omfatter en simpel billedhistorie med elementer fra sættet, hvilket gør den kreative byggeoplevelse endnu sjovere.
 • Alle LEGO DUPLO legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.
 • LEGO DUPLO legesæt opfylder strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Fly og lufthavn
SKU
10961
EAN
5702017086439
UPC
673419349949
Dele
28
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
270 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.