LEGO Klodser og huse 11008

Inspirer til kreativt selvbyggeri med et "steder at bo"-byggelegetj

lego 11008 klodser og huse scaled
 • 270 Dele
 • LEGO Classic Tema
 • 11008 SKU

Børn forstår vigtigheden af "hjem" meget tidligt i livet – så LEGO Classic sættet Klodser og huse er en ideel måde at introducere dem for kreativt byggeri på. Når børn bygger, leger og bygger igen, udvikler de værdifulde færdigheder, der varer hele livet. Sæt børn i gang med at bygge med dette sjove udvalg af LEGO …

Læs mere...

Priser LEGO Klodser og huse 11008

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 142 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se

Se flere LEGO Classic sæt

Beskrivelse LEGO Klodser og huse 11008

Børn forstår vigtigheden af "hjem" meget tidligt i livet – så LEGO Classic sættet Klodser og huse er en ideel måde at introducere dem for kreativt byggeri på. Når børn bygger, leger og bygger igen, udvikler de værdifulde færdigheder, der varer hele livet.

Sæt børn i gang med at bygge med dette sjove udvalg af LEGO huse

Drenge og piger fra 4 år vil elske at samle og lege med disse 6 LEGO modeller, der er nemme at bygge. Der er et familiehus, et fyrtårn, en iglo, et slot, et lille hus og en vindmølle at bygge. Enkle vejledninger og seje detaljer, såsom drejelige vinger på vindmøllen, gør byggeriet hurtigt og sjovt. Når børn har lavet modellerne, er der endnu flere klodser og elementer tilbage, som de kan bruge til at skabe deres eget drømmehjem.

Styrk udviklingen af vigtige færdigheder med LEGO Classic byggelegetøj

LEGO Classic sæt giver børn idéer og inspiration mellem hænderne. Sjove modeller og enkle vejledninger sætter dem i gang. Når de opdager glæden ved at bygge deres egne kreationer, udvikler de færdigheder, som er nøglen til videre succes.

 • Børn kan bygge 6 meget forskellige steder at bo og derefter blive kreative og bygge deres eget drømmehjem. Og bagefter? Med ubegrænset fantasifuld leg og sjovt fribyggeri kan alt lade sig gøre med dette alsidige legetøj.

 • Dette sæt består af 270 elementer, der kan bygges til 6 steder at bo: et familiehus, et fyrtårn, en iglo, et slot, et lille hus og en vindmølle. I takt med at børn går videre til at lave deres egne kreationer, udvikler de færdigheder, der varer hele livet.
 • Børn nyder at bygge og lege med deres modeller, og når de så designer deres egne kreationer, tager den fantasifulde leg virkelig fart! Klodserne og elementerne kan også kombineres for at gøre andet LEGO legetøj endnu sjovere.
 • Drenge og piger fra 4 år vil elske dette sjove byggesæt. Dette lærerige LEGO legetøj er en ideel fødselsdags- eller julegave til børn med interesse for at bygge huse, vindmøller, fyrtårne og igloer.
 • LEGO Classic sættet Klodser og huse er en fremragende måde at introducere børn for kreativt byggeri på. Kombiner sættet med andre LEGO sæt for at få endnu flere muligheder.
 • Bruger ikke batterier, så morskaben slutter aldrig! Den endeløse kreative leg drives udelukkende af børns fantasi – hvilket styrker deres evne til kritisk tænkning og problemløsning og øger den tilfredshed, de føler, når de skaber noget "helt selv".
 • De enkle og klare vejledninger sikrer, at børn kan gå i gang med at bygge LEGO startmodellerne, så snart sættet åbnes. Jo mere de leger, jo flere spændende nye muligheder kan deres fantasi finde på.
 • LEGO Classic sæt stimulerer til ubegrænset leg uden facitliste med en skør blanding af klodser, elementer, idéer og inspiration. Det har aldrig været så sjovt og nemt at udvikle børns evne til at tænke kreativt.
 • Alle LEGO legetøjssæt overholder branchens højeste standarder. Det betyder, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og perfekte at sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1958.
 • Ud over at overholde de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder tester LEGO Koncernen selv sine LEGO klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bøje, ridse og strække dem, så du altid kan være sikker på, at legetøjet er sikkert for dit barn.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Klodser og huse
SKU
11008
EAN
5702016616590
UPC
673419317115
Dele
270
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.