LEGO Hvid byggeplade 11010

En strre og flottere mde at bygge, lege og fremvise p!

lego 11010 hvid byggeplade scaled
 • LEGO Classic Tema
 • 11010 SKU

Aldrig før har man kunnet få en hvid LEGO byggeplade så stor som denne! Dette helt hvide byggelegetøj er over 25 cm på hver led og giver børn et rummeligt 32x32-knoppers LEGO landskab, de kan bygge, lege og fremvise på. Større, bedre, lysere, hvidere! Inspirer LEGO byggere med en lang række blændende byggemuligheder – fra frosne søer …

Læs mere...

Priser LEGO Hvid byggeplade 11010

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -24% 53 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk -1% 69 kr Se
Legen.dk Legen.dk -1% 69 kr Se
Legbilligt.dk Legbilligt.dk -1% 69 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 70 kr Se

Se flere LEGO Classic sæt

Beskrivelse LEGO Hvid byggeplade 11010

Aldrig før har man kunnet få en hvid LEGO byggeplade så stor som denne! Dette helt hvide byggelegetøj er over 25 cm på hver led og giver børn et rummeligt 32x32-knoppers LEGO landskab, de kan bygge, lege og fremvise på.

Større, bedre, lysere, hvidere!

Inspirer LEGO byggere med en lang række blændende byggemuligheder – fra frosne søer til snedækkede bjerge, fra solbeskinnede strande til rumskibe! Hvem siger, at bunden skal være nederst? Denne kvalitetsbyggeplade har nok gribekraft til at holde byggeklodser i enhver vinkel, selv på hovedet (fantastisk til børns superhelteeventyr!), men de er også meget nemme at få af igen. Og når byggeriet er færdigt, giver den faste byggeplade børn en sammenstyrtningsfri måde at transportere og fremvise deres seje kreationer på.

Legetøj fyldt med muligheder, som opbygger færdigheder, der varer hele livet

LEGO Classic sæt giver børn selvudfoldelse og ubegrænset leg mellem hænderne. Og når de bygger, skaber og bruger fantasien, bliver deres fritænkning og evner til problemløsning ved med at vokse!

 • Denne 32x32-knoppers byggeplade giver LEGO byggere en solid hvid bundplade til kreativt byggeri, et inspirerende landskab til fantasifuld leg og en robust platform til modelfremvisning.
 • Dette kvadrat, der er mere end 25 cm på hver led, er robust, holdbart og i en vidunderlig hvid farve. Det omfatter 1.024 knopper i et perfekt mønster til at give LEGO byggere et perfekt greb for alle LEGO byggeprodukter.
 • En hvid bundplade fører børn til en verden af muligheder, hvor alt kan ske! Pladenkan holde klodser i enhver vinkel (selv på hovedet!), så de kan fjernes med lethed, men samtidig sidder fast nok til transport og fremvisning af modeller.
 • Giv denne alsidige byggeplade til enhver LEGO bygger, og se det kreative byggeri tage form! En fremragende jule- eller fødselsdagsgaveidé til drenge og piger fra 4 år, fra nybegyndere til erfarne byggere.
 • Denne hvide LEGO byggeplade er over 25 cm på hver led. Stor nok til byggeprojekter og imponerende fremvisninger (sagde nogen minifigurgalleri?). Passer perfekt til alle LEGO byggesæt.
 • Du behøver ikke batterier for at bruge byggepladen og gøre børn tændt på kreativt byggeri. Bare giv den til en LEGO fan, så er der gang i underholdningen med det samme!
 • Der er ikke behov for vejledning eller opsætning. Bundpladen giver bare mulighed for endeløs fantasifuld leg fra det øjeblik, den pakkes ud.
 • LEGO Classic sæt er sprængfyldt med idéer og inspiration. Den spændende blanding af klodser og elementer sikrer endeløs og ubegrænset leg. Det har aldrig været så instinktivt og sjovt at styrke børns evne til at tænke kreativt.
 • LEGO sæt overholder branchens højeste standarder. De er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Hos LEGO Koncernen tester vi LEGO Classic klodser og elementer til det yderste for at være sikre på, at alle vores legetøjssæt altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Hvid byggeplade
SKU
11010
EAN
5702016616613
UPC
673419317139
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
70 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.