LEGO Klodser og dyr 11011

10 fantastiske stykker dyrelegetj, brn kan bygge og lege med

lego 11011 klodser og dyr scaled
 • 1500 Dele
 • LEGO Classic Tema
 • 11011 SKU

Unge dyreelskere vil kunne nyde endeløs og fantasifuld leg med dette dyrebyggesæt. De 10 fantastiske dyr kan bygges samtidig i hver sine omgivelser. Og mens børn har travlt med at bygge og lege, udvikler de også vigtige færdigheder. Klodsbyggede dyr til børn, der er LEGO nybegyndere! Børn vil blive vilde med disse LEGO dyr, der er nemme …

Læs mere...

Priser LEGO Klodser og dyr 11011

Lego.com LEGO.com 384 kr Se

Se flere LEGO Classic sæt

Beskrivelse LEGO Klodser og dyr 11011

Unge dyreelskere vil kunne nyde endeløs og fantasifuld leg med dette dyrebyggesæt. De 10 fantastiske dyr kan bygges samtidig i hver sine omgivelser. Og mens børn har travlt med at bygge og lege, udvikler de også vigtige færdigheder.

Klodsbyggede dyr til børn, der er LEGO nybegyndere!

Børn vil blive vilde med disse LEGO dyr, der er nemme at bygge. De 10 stykker børnevenligt legetøj omfatter en påfugl med stand, tyr, pingvin med is, dinosaur med klipper, enhjørning, struds med rede, snegl, flodhest med en fugl på ryggen, pandabjørn med bambustræer og en giraf med et træ. Når børn bygger og omarrangerer figurerne og tilbehøret, oplever de glæden ved at bygge selv og fordyber sig i fantasifuld rolleleg.

Giv inspiration til kreative færdigheder med LEGO Classic byggelegetøj

LEGO Classic sæt giver børn kreativt byggeri og fantasifuld leg mellem hænderne. Når de enkle vejledninger og sjove modeller har fået dem i gang med at bygge, får de aldrig lyst til at stoppe igen!

 • Børn kan bygge 10 sjove, velkendte dyr og derefter blive kreative og bruge sættet til fantasifuld, ubegrænset leg. Læg dertil de uendelige muligheder, der ligger i fribyggeri ... så er alt muligt!
 • Dette kreative legetøj kan bygges til en påfugl, tyr, pingvin, dinosaur, enhjørning, struds, snegl, flodhest, panda, giraf ... og hvad som helst andet, børn kan forestille sig! Med 1.500 fantastiske klodser er dyrene kun begyndelsen!
 • Børn nyder at bygge og lege med deres modeller og udvikle deres egne kreationer. De kan også få endnu mere sjov ved at kombinere klodserne og elementerne med andet LEGO legetøj.
 • Drenge og piger fra 4 år vil elske dette dyrebyggesæt. Dette alsidige, sjov og lærerige LEGO legetøj er en ideel gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til alle børn, der elsker dyr.
 • Med 1.500 LEGO klodser, børn kan være kreative med, er der ingen grund til at begrænse sig til at bygge dyr, mens de udvikler deres byggefærdigheder – mulighederne er uendelige!
 • Dette dyrelegesæt bruger ikke batterier, så morskaben slutter aldrig! Det eneste, der kræves for at sætte gang i den kreative underholdning, er et barns fantasi. Fysisk byggelegetøj af denne slags giver en lang række udviklingsmæssige fordele.
 • En enkel og klar vejledning til hvert dyr sikrer, at børn kan gå i gang med at bygge LEGO modellerne, så snart sættet åbnes. Jo mere de leger, jo flere spændende nye muligheder kan deres fantasi finde på.
 • Vær med til at udvikle børns kreative tankegang og finmotorik med den vilde blanding af klodser, elementer, idéer og inspiration, der findes i alle LEGO Classic sæt. Fantastisk og ubegrænset leg for LEGO nybegyndere.
 • LEGO byggesæt overholder de højeste branchestandarder, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1958.
 • LEGO Koncernen lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder og tester LEGO klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bøje, ridse og strække dem, så du kan vide, at legetøjet er sikkert for dit barn.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Klodser og dyr
SKU
11011
EAN
5702016668056
Dele
1500
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
384 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.