LEGO Kreative hvide klodser 11012

Kickstart brns kreativitet med dette klassiske byggelegetj

lego 11012 kreative hvide klodser
 • 60 Dele
 • LEGO Classic Tema
 • 11012 SKU

LEGO Classic legesættet Kreative hvide klodser (11012) er fyldt med idéer og inspiration, der kan låse op for børns kreative potentiale. Små byggere fra 4 år vil elske de 3 LEGO legetøjsidéer, der er nemme at bygge. Der er en snemand med en kost, et får med en blomstermark og en havmåge med en fisk. …

Læs mere...

Priser LEGO Kreative hvide klodser 11012

Lego.com LEGO.com 35 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 38 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 48 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 50 kr Se

Se flere LEGO Classic sæt

Beskrivelse LEGO Kreative hvide klodser 11012

LEGO Classic legesættet Kreative hvide klodser (11012) er fyldt med idéer og inspiration, der kan låse op for børns kreative potentiale. Små byggere fra 4 år vil elske de 3 LEGO legetøjsidéer, der er nemme at bygge. Der er en snemand med en kost, et får med en blomstermark og en havmåge med en fisk. Og den kreative og sjove leg fortsætter, når børn blander klodserne for at ændre modellerne og skabe deres egne kreationer.

Trinvis digital vejledning
Dette LEGO Classic legesæt omfatter en enkel byggeguide og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggevejledning, der indeholder zoom-, dreje- og visningsværktøjer, gør for alvor LEGO byggeri til en leg!

Opbyg vigtige kompetencer for livet
LEGO Classic byggesæt giver børn idéer og inspiration mellem hænderne med spændende modeller, der stimulerer til ubegrænset leg uden facitliste og samtidig udvikler kreativiteten og motorikken.

 • Børn fra 4 år kan bygge, skabe og bruge fantasien med LEGO Classic legetøjssættet Kreative hvide klodser (11012). Sættet indeholder 3 model-idéer, der er nemme at bygge, og som kickstarter det kreative byggeri.
 • Hvad er der i æsken? Dette legesæt med 60 elementer har alle de LEGO klodser, børn skal bruge for at bygge en legetøjssnemand med en kost, et får med en blomstermark, en havmåge med en fisk – eller alt det andet, de kan forestille sig.
 • Børn vil elske at bygge og lege med de 3 sjove model-idéer, der følger med legesættet. Og de kan kombinere klodserne og elementerne med andre LEGO sæt for at få endnu sjovere leg!
 • En fremragende gave til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til nye LEGO byggere og børn, der gerne vil udvide deres LEGO klodssamling.
 • Børn kan tage den kreative og sjove leg med sig overalt med LEGO Classic legesættet Kreative hvide klodser i praktisk størrelse.
 • Æsken indeholder separate klodsposer med de LEGO elementer, der skal brugestil hver model. Bare vælg en model, åbn klodsposen, og gå i gang!
 • Omfatter trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger med zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der gør byggeprocessen levende.
 • LEGO Classic byggesæt rummer masser af idéer og inspiration til åben og kreativ leg. Det har aldrig været sjovere at styrke børns kreativitet og evner til problemløsning!
 • LEGO byggesæt lever op til branchens højeste kvalitetsstandarder, så de er ensartede, kompatible og sjove at bygge med – sådan har det været siden 1958.
 • Alt LEGO byggelegetøj testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kreative hvide klodser
SKU
11012
EAN
5702016889277
UPC
673419336222
Dele
60
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
35 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.