LEGO Kreative gennemsigtige klodser 11013

Gr LEGO legen ekstra glitrende med gennemsigtige LEGO klodser!

lego 11013 kreative gennemsigtige klodser
 • 500 Dele
 • LEGO Classic Tema
 • 11013 SKU

LEGO Classic byggesættet Kreative gennemsigtige klodser (11013) rummer et glitrende udvalg af gennemsigtige LEGO klodser i alle mulige farver, former og størrelser, samt en spændende samling klassiske LEGO klodser, elementer, øjne og hjul. Alt, hvad børn har brug for til endeløse timer med kreativ leg. Et perfekt legesæt til små byggere fra 4 år. Dette legesæt …

Læs mere...

Priser LEGO Kreative gennemsigtige klodser 11013

Proshop.dk Proshop.dk -34% 198 kr Se
Legen.dk Legen.dk -17% 249 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -17% 250 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -17% 250 kr Se
LEGO.com LEGO.com 300 kr Se

Se flere LEGO Classic sæt

Beskrivelse LEGO Kreative gennemsigtige klodser 11013

LEGO Classic byggesættet Kreative gennemsigtige klodser (11013) rummer et glitrende udvalg af gennemsigtige LEGO klodser i alle mulige farver, former og størrelser, samt en spændende samling klassiske LEGO klodser, elementer, øjne og hjul. Alt, hvad børn har brug for til endeløse timer med kreativ leg.

Et perfekt legesæt til små byggere fra 4 år
Dette legesæt i høj kvalitet indeholder 8 inspirerende byggeidéer. Der er en fugl, løve, skildpadde, robot, enhjørning, pink fugl, troldmand med eliksirer og en fisk blandt koraller. Og fordi alle modellerne har en enkel byggeguide og digital byggevejledning, kan selv førstegangsbyggere opleve stoltheden og glæden ved at skabe deres eget LEGO legetøj.

Hjælper børn med at udvikle vigtige livsfærdigheder
LEGO Classic byggesæt inspirerer drenge og piger til at fantasere og skabe. Børn kan inddrage venner og familie i legen og udvikle kreative og fysiske færdigheder, mens de bygger og leger. Læring har aldrig været sjovere!

 • Kickstart børns kreativitet med dette inspirerende legesæt med 500 dele, der indeholder et glitrende udvalg af gennemsigtige LEGO elementer samt klassiske LEGO klodser, øjne og hjul, der kan bruges til at skabe 8 sjove modeller og meget mere.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn skal bruge for at bygge legetøj i form af en fugl, løve, skildpadde, robot, enhjørning, pink fugl, troldmand med eliksirbord og fisk blandt koraller, samt ekstra LEGO klodser til endnu mere kreativt sjov!
 • Byggeri og leg med de 8 stykker legetøj i LEGO Classic legesættet Kreative gennemsigtige klodser (11013) er kun begyndelsen. Der er et helt univers af kreativt sjov for børn at udforske.
 • En imponerende gave til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til nye LEGO byggere samt drenge og piger, der gerne vil give deres LEGO klodssamling lidt glitter.
 • Børn kan blive kreative med 500 LEGO klodser, bl.a. et bredt udvalg af gennemsigtige elementer. Dette legesæt er også nemt at kombinere med andre originale LEGO sæt for at få endnu sjovere bygge- og legeoplevelser.
 • Inde i kassen finder du separate klodsposer, som hver indeholder de LEGO elementer, der skal bruges til at lave 2 modeller. Bare træf et valg, åbn klodsposen, og lad det sjove begynde!
 • Omfatter trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger med zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der gør byggeprocessen levende.
 • LEGO Classic byg selv-sæt inspirerer til åben og kreativ leg. Det har aldrig været sjovere at styrke børns kreative tænkning og evner til problemløsning!
 • LEGO klodser og elementer fremstilles i henhold til de strengeste kvalitetsstandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og sjove at bygge med.
 • Alle LEGO legesæt testes omhyggeligt for at sikre, at de lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kreative gennemsigtige klodser
SKU
11013
UPC
673419336239
Dele
500
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
300 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.