LEGO Klodser og hjul 11014

Gr brns kreativitet mobil med 9 stykker LEGO legetj p hjul!

lego 11014 klodser og hjul
 • 653 Dele
 • LEGO Classic Tema
 • 11014 SKU

Det imponerende LEGO Classic legetøjsbyggesæt Klodser og hjul (11014) er en fantastisk gave til børn, der elsker fysisk leg. Æskens 9 inspirerende byggeidéer med hjultema, samt masser af ekstra klodser og elementer, vil helt sikkert betyde timevis af kreativt sjov for drenge, piger, venner og familier. Hvad er der i æsken?. Alt, hvad børn behøver for …

Læs mere...

Priser LEGO Klodser og hjul 11014

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -31% 309 kr Se
LEGO.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO Classic sæt

Beskrivelse LEGO Klodser og hjul 11014

Det imponerende LEGO Classic legetøjsbyggesæt Klodser og hjul (11014) er en fantastisk gave til børn, der elsker fysisk leg. Æskens 9 inspirerende byggeidéer med hjultema, samt masser af ekstra klodser og elementer, vil helt sikkert betyde timevis af kreativt sjov for drenge, piger, venner og familier.

Hvad er der i æsken?
Alt, hvad børn behøver for at skabe en modelbil, tog, skolebus, robot, skateboard-zebra, racerbil, kanin i en kørestol, and, der kan trækkes, og en abe på et banan-skateboard.

Perfekt til børn fra 4 år
Børn vil elske at lege med dette sjove LEGO legetøj. Og fordi alle modeller har en enkel byggeguide og digital byggevejledning, kan selv førstegangsbyggere opleve stoltheden og glæden ved at bygge deres eget LEGO legetøj.

Hjælp børn med at udvikle vigtige kompetencer
LEGO Classic byggesæt giver børn idéer og inspiration mellem hænderne med bygbart legetøj, som stimulerer til åben leg, samtidig med at børns kreativitet og finmotorik udvikles.

 • Børn, venner og familier kan være kreative sammen med 9 stykker bygbart legetøj og et farverigt udvalg af hjul, klodser og elementer, der sætter fantasien i førersædet!
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn skal bruge for at bygge en bil, tog, bus, robot, skateboard-zebra, racerbil, kanin i kørestol, en and, der kan trækkes, og en abe på et banan-skateboard, samt ekstra LEGO klodser.
 • Dette byg selv-legetøjssæt af høj kvalitet er fyldt med kreative idéer til berigende bygge- og legeoplevelser. Børn kan også kombinere sættet med eksisterende LEGO sæt og få endnu mere kreativt sjov.
 • LEGO Classic legesættet Klodser og hjul (11014) vil være en imponerende gave til enhver lejlighed. Velegnet til drenge og piger fra 4 år.
 • Med 653 LEGO elementer kan børn bygge hvad som helst!
 • Inde i æsken finder du separate klodsposer, som indeholder alle de LEGO elementer, du skal bruge til at lave 1 eller 2 modeller. Bare vælg en model, åbn klodsposen, og så er du i gang!
 • Indeholder brugervenlig byggevejledning til børn fra 4 år, så selv førstegangsbyggere kan opleve glæden og stoltheden ved at bygge deres eget LEGO legetøj.
 • LEGO Classic legetøj giver børn idéer og inspiration mellem hænderne med legesæt, der stimulerer til ubegrænset leg og samtidig udvikler deres kreative tænkning og finmotorik.
 • Alle LEGO klodser og elementer fremstilles i henhold til de strengeste kvalitetsstandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og fungerer hver gang.
 • LEGO byggelegetøj testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Klodser og hjul
SKU
11014
EAN
5702016889192
UPC
673419336550
Dele
653
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.