LEGO Verden rundt 11015

En verden af kreativt sjov

lego 11015 verden rundt
 • 950 Dele
 • LEGO Classic Tema
 • 11015 SKU

LEGO Classic legesættet Verden rundt (11015) omfatter 15 byggeidéer baseret på ikoniske dyr og genstande fra hele verden. Børn får også et farverigt vægkort, der viser, på hvilket kontinent hver model hører hjemme. Og med så mange forskellige LEGO elementer samt masser af ekstra klodser i kassen kan kreativiteten flyde frit. Hvad er der i æsken? Alt, …

Læs mere...

Priser LEGO Verden rundt 11015

Proshop.dk Proshop.dk -31% 310 kr Se
LEGO.com LEGO.com -30% 314 kr Se
Legbilligt.dk Legbilligt.dk -23% 345 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -20% 360 kr Se
Legen.dk Legen.dk -11% 399 kr Se

Se flere LEGO Classic sæt

Beskrivelse LEGO Verden rundt 11015

LEGO Classic legesættet Verden rundt (11015) omfatter 15 byggeidéer baseret på ikoniske dyr og genstande fra hele verden. Børn får også et farverigt vægkort, der viser, på hvilket kontinent hver model hører hjemme. Og med så mange forskellige LEGO elementer samt masser af ekstra klodser i kassen kan kreativiteten flyde frit.

Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn skal bruge for at bygge en hvidhovedet havørn, kaktus, papegøje, krokodilleunge, spækhugger, løve, palme, giraf, bus, kænguru med unge, brun bjørn, asiatisk hus, pingvin med unge og fisk, sejlbåd og fly.

Perfekt til børn fra 4 år Til hver model i dette kreative legesæt hører en brugervenlig byggevejledning, så selv førstegangsbyggere kan opleve stoltheden og glæden ved at sammensætte deres eget LEGO legetøj.

Opbyg vigtige kompetencer for livet LEGO Classic byggesæt giver børn idéer og inspiration mellem hænderne med spændende modeller, der stimulerer til ubegrænset leg og samtidig udvikler børns kreativitet og motorik

 • Introducer børn til nogle af verdens mest ikoniske dyr og genstande med LEGO Classic legesættet Verden rundt (11015), der indeholder 15 inspirerende modelidéer til børn fra 4 år.
 • Byg en hvidhovedet havørn, kaktus, papegøje, krokodilleunge, spækhugger, løve, palme, giraf, rød bus, kænguru med unge, brun bjørn, asiatisk hus, pingvin med unge og fisk, sejlbåd og et fly!
 • Børn vil elske at bygge og lege med de 15 sjove modelidéer, der følger med dette legesæt. Og med det farverige vægkort kan de se, på hvilket kontinent hvert dyr, hver plante og hver genstand, de bygger, hører hjemme.
 • Dette kreative byggelegetøj vil være en fremragende gave til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til nye LEGO byggere og børn, der gerne vil udvide deres LEGO klodssamling.
 • Indeholder 950 originale LEGO elementer, så børn kan bygge alt mellem himmel og jord! De kan også kombinere klodserne og elementerne med andre LEGO sæt for at få endnu sjovere leg.
 • Æsken indeholder 4 separate klodsposer, som hver indeholder de LEGO elementer, der skal bruges til at lave 3-4 modeller. Bare træf et valg, åbn posen, og lad det kreative sjov begynde!
 • Hver model-idé omfatter en brugervenlig byggevejledning, så selv førstegangsbyggere kan opleve stoltheden og glæden ved at sammensætte deres eget LEGO legetøj.
 • LEGO Classic byggesæt rummer masser af idéer og inspiration til åben og kreativ leg. Det har aldrig været sjovere at styrke børns kreativitet og evner til problemløsning!
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet, så de er ensartede, kompatible og sjove at bygge med – sådan har det været siden 1958.
 • Alt LEGO byggelegetøj testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Verden rundt
SKU
11015
UPC
673419339841
Dele
950
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.