LEGO Klodser, klodser, plader 11717

Lad kreativiteten vokse med dette klassiske byg selv-legetj

lego 11717 klodser klodser plader scaled
 • 1504 Dele
 • LEGO Classic Tema
 • 11717 SKU

LEGO Classic sættet Klodser, klodser, plader (11717) strømmer over med idéer og inspiration. Når børn bygger, leger og bygger igen, lukker dette ubegrænsede byg selv-legetøj op for deres kreative potentiale og giver dem indlæringsfordele, der varer hele livet. En regnbue af LEGO klodser. Med masser af forskellige farver og former – bl.a. hjul, vinduer, døre og …

Læs mere...

Priser LEGO Klodser, klodser, plader 11717

Lego.com LEGO.com 454 kr Se

Se flere LEGO Classic sæt

Beskrivelse LEGO Klodser, klodser, plader 11717

LEGO Classic sættet Klodser, klodser, plader (11717) strømmer over med idéer og inspiration. Når børn bygger, leger og bygger igen, lukker dette ubegrænsede byg selv-legetøj op for deres kreative potentiale og giver dem indlæringsfordele, der varer hele livet.

En regnbue af LEGO klodser
Med masser af forskellige farver og former – bl.a. hjul, vinduer, døre og øjne – samt 4 stk. 16x16-knops byggeplader kan børn bygge, lige hvad de forestiller sig. De nemme vejledninger sætter børn i gang med at bygge enkelt LEGO legetøj med det samme: en frø, et piratskib, en elefant eller et slot ... før de begynder at bygge deres egne seje modeller. Byggepladerne kan holde byggeklodser i enhver vinkel, selv på hovedet, men de er også meget nemme at få af igen. Pladerne er også velegnede til transport og fremvisning af modellerne, når byggeriet stopper.

Ubegrænset kreativt byggeri
LEGO Classic sæt giver børn idéer og inspiration mellem hænderne. Sjove modeller og enkle vejledninger sætter demi gang. Når de opdager glæden ved at bygge deres egne kreationer, lærer de værdifulde færdigheder, som varer hele livet.

 • En æske fuld af farverige LEGO klodser, der kan inspirere børn fra 4 år til kreativt byggeri. Med modelidéer, der er nemme at bygge, samt endeløst og sjovt fribyggeri er dette byg selv-startsæt sprængfyldt med kreative muligheder.
 • Med LEGO klodser i mange forskellige former, størrelser og farver, 4 stk. 16x16-knops byggeplader og enkle vejledninger til foreslåede modeller hjælper dette farverige og kreative byggesæt børn med at udvikle værdifulde færdigheder, der varer hele livet.
 • Børn kan bygge og lege med det foreslåede legetøj (et piratskib, en elefant og et slot ...) og derefter udvikle deres kreativitet med endeløst og sjovt fribygggeri. Sættet kan kombineres problemfrit med andet LEGO legetøj for at få endnu flere muligheder.
 • Dette alsidige og lærerige legetøj er en fremragende gaveidé til jul eller fødselsdag til drenge og piger fra 4 år. Et ideelt byggelegetøj til begyndere og andre, der gerne vil udvide deres LEGO klodssamling.
 • LEGO Classic æsken Klodser, klodser, plader giver forældre en mulighed for at introducere børn for kreativt byggeri. Med 4 byggeplader er det nemt at bygge, lege, fremvise og transportere modeller, uanset hvor børn er.
 • Bruger ikke batterier, så morskaben slutter aldrig! Den endeløse kreative leg drives udelukkende af børns fantasi, hvilket styrker deres evne til kritisk tænkning og problemløsning og giver dem tilfredsstillelsen ved at skabe noget "helt selv".
 • Åbn æsken for at starte den fantasifulde leg med det samme.De enkle og klare vejledninger får børn i gang med at bygge og lege med begyndermodellerne. Og når først de begynder, stopper det kreative sjov aldrig.
 • Alle LEGO Classic sæt er sprængfyldt med idéer og inspiration. Blandingen af klodser og elementer stimulerer til endeløs og ubegrænset leg. Det har aldrig været så sjovt og intuitivt at styrke børns evne til at tænke kreativt.
 • LEGO byggeklodser overholder de højeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at hvert eneste byggesæt overholder de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Klodser, klodser, plader
SKU
11717
EAN
5702016722154
Dele
1504
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.