LEGO New York City 21028

Byg din egen hyldest til New York City med denne LEGOArchitecture Skyline model!

lego 21028 new york city scaled
  • 598 Dele
  • LEGO Architecture Tema
  • 21028 SKU

Præsenter den arkitektoniske mangfoldighed i New York City med denne detaljerede LEGO model. LEGO Architecture Skyline Collection er en serie af modeller, der er som skabt til stuen eller kontoret, og som er designet til alle med interesse for rejse, arkitektonisk kultur, historie og design. Både farverne og elementernes indbyrdes størrelsesforhold er autentiske. Sættet indeholder modeller …

Læs mere...

Priser LEGO New York City 21028

Proshop.dk Proshop.dk -49% 230 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk -36% 287 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -32% 304 kr Se
Legen.dk Legen.dk -11% 399 kr Se
LEGO.com LEGO.com 449 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 560 kr Se

Se flere LEGO Architecture sæt

Beskrivelse LEGO New York City 21028

Præsenter den arkitektoniske mangfoldighed i New York City med denne detaljerede LEGO model. LEGO Architecture Skyline Collection er en serie af modeller, der er som skabt til stuen eller kontoret, og som er designet til alle med interesse for rejse, arkitektonisk kultur, historie og design. Både farverne og elementernes indbyrdes størrelsesforhold er autentiske. Sættet indeholder modeller af Flatiron-bygningen, Chrysler-bygningen, Empire State Building, One World Trade Center og Frihedsgudinden samt et dekorativt byskilt.

  • LEGO fortolkning af New York Citys skyline.
  • Flatiron-bygningen, Chrysler-bygningen, Empire State Building, One World Trade Center og Frihedsgudinden.
  • Det medfølgende hæfte indeholder information om designeren, arkitekturen og historien bag hver bygning samt historiske fakta om New York City og dens arkitektoniske arv (kun på engelsk; udgaver på andre sprog kan downloades på LEGO.com/architecture). Husk at bede dine forældre eller din værge om lov, før du går på nettet.
  • 4x32-byggeplade med dekorativt byskilt.
  • Byg dine egne modeller af verdens smukkeste byer med LEGO Architecture Skyline Collection.
  • LEGO Architecture serien er en hyldest til verdens arkitektoniske mesterværker i LEGO form – perfekt til design-, arkitektur- og historieentusiaster.
  • 26 cm høj, 25 cm bred og 4 cm dyb.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO New York City
SKU
21028
UPC
673419247160
Dele
598
Tema
LEGO Architecture
Alder
12+ år
LEGO pris
450 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.