LEGO Frihedsgudinden 21042

Skab et ikonisk symbol p frihed Frihedsgudinden!

lego 21042 frihedsgudinden scaled
  • 1685 Dele
  • LEGO Architecture Tema
  • 21042 SKU

Skab en hyldest til en monumental blanding af arkitektur og skulptur med LEGO Architecture sættet 21042 Frihedsgudinden. USA's ikoniske symbol på frihed rager ca. 93 m op over Liberty Island i New Yorks havn, hvor hun byder søfarende fra hele verden velkommen. Denne imponerende LEGO fortolkning er en virkelighedstro gengivelse af monumentets harmoniske blanding af …

Læs mere...

Priser LEGO Frihedsgudinden 21042

Proshop.dk Proshop.dk -46% 482 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk -38% 559 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -29% 640 kr Se
Legen.dk Legen.dk -22% 699 kr Se
LEGO.com LEGO.com 899 kr Se

Se flere LEGO Architecture sæt

Beskrivelse LEGO Frihedsgudinden 21042

Skab en hyldest til en monumental blanding af arkitektur og skulptur med LEGO Architecture sættet 21042 Frihedsgudinden. USA's ikoniske symbol på frihed rager ca. 93 m op over Liberty Island i New Yorks havn, hvor hun byder søfarende fra hele verden velkommen. Denne imponerende LEGO fortolkning er en virkelighedstro gengivelse af monumentets harmoniske blanding af skulptur og arkitektur og har en meget nøjagtig sokkel med skjolde, murstensdetaljer og søjlebalkoner. Den smukt udførte statue af Frihedsgudinden har flagrende gevandter, brudte lænker, 7-takket krone, ikonisk tavle og en hævet arm med en gylden fakkel. Modellen har et autentisk sandgrønt og beige farvetema samt flot navneplade og giver en yderst berigende byggeoplevelse til alle arkitektur-, rejse-, historie- og designentusiaster. Den er en ægte symbolsk udstillingsgenstand til hjemmet eller kontoret.

  • LEGO Architecture fortolkning af det arkitektoniske vartegn Frihedsgudinden.
  • Meget nøjagtig sokkel med skjold- og murstensdetaljer, søjlebalkoner, samt statue af Frihedsgudinden med flagrende gevandter, 7-takket krone, ikonisk tavle og gylden fakkel.
  • Det medfølgende hæfte indeholder information om designeren, arkitekturen og historien bag bygningsværket (kun på engelsk og fransk; udgaver på andre sprog kan downloades fra LEGO.com/architecture).
  • LEGO Architecture serien er en hyldest til verdens arkitektoniske mesterværker i LEGO form – perfekt til rejse-, arkitektur-, historie- og designentusiaster.
  • Sættet indeholder over 1.685 LEGO elementer.
  • Nyd en behageligt udfordrende og berigende byggeoplevelse med dette LEGO Architecture sæt.
  • Modellen er over 44 cm høj, 14 cm bred og 14 cm dyb.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Frihedsgudinden
SKU
21042
UPC
673419283328
Dele
1685
Tema
LEGO Architecture
Alder
16+ år
LEGO pris
900 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.