LEGO Paris 21044

Byg din egen hyldest til Paris' arkitektur med dette LEGO Architecture Paris Skyline Collection st!

lego 21044 paris scaled
 • 649 Dele
 • LEGO Architecture Tema
 • 21044 SKU

Saml ikoniske vartegn fra Paris i denne fantastiske model af Paris' skyline. LEGO Architecture Skyline Collection sættet 20144 indeholder Triumfbuen, Champs-Elysées, Tour Montparnasse, Grand Palais, Eiffeltårnet og Louvre og har desuden områder med græs og træer samt en dekorativ Paris-navneplade. Sættet er designet med henblik på at give en berigende og afslappende byggeoplevelse til alle …

Læs mere...

Priser LEGO Paris 21044

Proshop.dk Proshop.dk -47% 237 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk -34% 297 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -8% 413 kr Se
LEGO.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO Architecture sæt

Beskrivelse LEGO Paris 21044

Saml ikoniske vartegn fra Paris i denne fantastiske model af Paris' skyline. LEGO Architecture Skyline Collection sættet 20144 indeholder Triumfbuen, Champs-Elysées, Tour Montparnasse, Grand Palais, Eiffeltårnet og Louvre og har desuden områder med græs og træer samt en dekorativ Paris-navneplade. Sættet er designet med henblik på at give en berigende og afslappende byggeoplevelse til alle arkitektur-, rejse-, historie- og designentusiaster og er en ægte "magnifique" udstillingsgenstand til hjemmet eller kontoret. Hver enkelt skyline-model er lavet med realistiske farver og autentisk indbyrdes størrelsesforhold mellem bygningerne.

 • LEGO Architecture fortolkning af Paris.
 • Omfatter et udvalg af de berømte vartegn i Paris, nemlig Triumfbuen, Champs-Elysées, Tour Montparnasse, Grand Palais, Eiffeltårnet og Louvre samt områder med græs og træer.
 • Det medfølgende hæfte indeholder information om designeren, hver bygnings arkitektur og historie samt historiske fakta om Paris og byens arkitektoniske arv (kun på engelsk og fransk; udgaver på andre sprog kan downloades på LEGO.com/architecture).
 • Indeholder en 4x32-byggeplade med dekorativ Paris-navneplade.
 • Byg dine egne modeller af verdens mest dynamiske byer med LEGO Architecture Skyline Collection.
 • LEGO Architecture sæt er en hyldest til verdens arkitektoniske mesterværker i LEGO form og er udviklet til alle rejse-, design-, arkitektur- og historieentusiaster.
 • Sættet indeholder over 694 elementer.
 • Modellen er over 22 cm høj, 28 cm bred og 11 cm dyb.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Paris
SKU
21044
UPC
673419302470
Dele
649
Tema
LEGO Architecture
Alder
12+ år
LEGO pris
450 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.