LEGO Tokyo 21051

Samlerbyggest til voksne af Tokyos imponerende skyline!

lego 21051 tokyo scaled
 • 547 Dele
 • LEGO Architecture Tema
 • 21051 SKU

Genskab nogle af Tokyos mest berømte bygninger med denne detaljerede LEGO Architecture Skyline Collection fremvisningsmodel (21051). Det er en fantastisk souvenir til folk, der har besøgt Tokyo, og en ideel gave til voksne, der bor eller har boet i Japans hovedstad, eller som drømmer om at besøge den. Selv LEGO nybegyndere kan slappe af fra …

Læs mere...

Priser LEGO Tokyo 21051

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -34% 363 kr Se
Lego.com LEGO.com 549 kr Se

Se flere LEGO Architecture sæt

Beskrivelse LEGO Tokyo 21051

Genskab nogle af Tokyos mest berømte bygninger med denne detaljerede LEGO Architecture Skyline Collection fremvisningsmodel (21051). Det er en fantastisk souvenir til folk, der har besøgt Tokyo, og en ideel gave til voksne, der bor eller har boet i Japans hovedstad, eller som drømmer om at besøge den. Selv LEGO nybegyndere kan slappe af fra deres travle liv og nyde denne afslappende byggeoplevelse.Ikoniske bygningerDette byg selv-legetøjssæt indeholder miniaturemodeller af TOKYO SKYTREE, verdens højeste fritstående tårn, Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower og Tokyo Big Sight. Chidorigafuchi Park, som er fyldt med kirsebærtræer, et klassisk pagodetårn og fodgængerfeltet Shibuya Crossing er også med i sættet. Kombineret på byggepladen med en "Tokyo"-navneplade skaber de en kompakt, indtryksfuld udstillingsmodel.Må vi præsentere LEGO Architecture ...LEGO Architecture sæt indfanger essensen af verdens mest kendte bygninger, monumenter og byer. Fra ikoniske vartegn til modeller af byersskyline – der er noget for alle med interesse i arkitektur, rejse, historie og design.

 • Byg denne imponerende LEGO Architecture Tokyo skyline-souvenir til voksne, der omfatter autentisk detaljerede modeller af ikoniske bygninger og vartegn, og vis din passion for denne pulserende by.
 • Dette byg selv-samlersæt indeholder bygbare modeller af Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, TOKYO SKYTREE, Chidorigafuchi Park, fodgængerfeltet Shibuya Crossing og flere, som kan genkalde nostalgiske minder.
 • Denne fremvisningsmodel til hjemmet eller kontoret omfatter en byggeplade med en Tokyo-navneplade. Lær også mere om Tokyo og modeldesigneren i det medfølgende hæfte (kun på engelsk. Udgaver på andre sprog kan downloades på LEGO.com/architecture).
 • Selv nye LEGO arkitekter kan nyde dette arkitektur-modelsæt, der er nemt at bygge, og sættet er en sej og kreativ japansk gave til voksne over 16 år, der har været i Tokyo, drømmer om at besøge byen eller bor/har boet der.
 • Denne bygbare skyline er over 28 cm høj, 27 cm bred og 10 cm dyb – der er ikke brug for masser af plads til at vise den frem, men dens levende farver og autentiske detaljer vil fange alle forbipasserendes opmærksomhed!
 • Intet behov for batterier – dette byg selv-arkitektursæt til voksne giver en afstressende og afslappende byggeoplevelse udelukkende med LEGO klodser. Så glem alle dine bekymringer, slap af, og skab en smuk fremvisningsmodel!
 • Overvejer du at købe denne unikke Tokyo-gave til nogen, der endnu ikke kender LEGO byggesæt? Ikke noget problem. Der medfølger en trykt byggevejledning, som er nem at følge. Bare åbn æsken, så er du i gang!
 • LEGO Architecture modeller af ikoniske vartegn og byers skyline er ideelle til fremvisning og rummer en berigende byggeoplevelse for alle arkitektur-, rejse-, historie- og designentusiaster.
 • LEGO byggeklodser overholder de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, holder effektivt sammen og er nemme at skille ad hver gang.
 • LEGO klodser testes på enhver tænkelig måde for at sikre, at alle LEGO Architecture byggesæt overholder de højeste sikkerhedsstandarder, og at din Tokyo-souvenirmodel er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Tokyo
SKU
21051
EAN
5702016617337
UPC
673419319409
Dele
547
Tema
LEGO Architecture
Alder
16+ år
LEGO pris
549 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.