LEGO Det Hvide Hus 21054

Sjælden

Dit nste gr det selv-projekt: Byg Det Hvide Hus!

lego 21054 det hvide hus scaled
 • 1483 Dele
 • LEGO Architecture Tema
 • 21054 SKU

Du har travlt. Det føles, som om du altid er på farten. Så når du har lidt fritid, vil du gerne genoplade batterierne ved at fokusere på en sjov, kreativ udfordring. Det er præcis det, du opnår ved at bygge Det Hvide Hus med LEGO klodser. Nyd detaljerne. Dette praktiske og fordybende projekt giver dig mulighed …

Læs mere...

Priser LEGO Det Hvide Hus 21054

Proshop.dk Proshop.dk -36% 579 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -33% 606 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -24% 680 kr Se
Legen.dk Legen.dk -11% 799 kr Se

Se flere LEGO Architecture sæt

Beskrivelse LEGO Det Hvide Hus 21054

Du har travlt. Det føles, som om du altid er på farten. Så når du har lidt fritid, vil du gerne genoplade batterierne ved at fokusere på en sjov, kreativ udfordring. Det er præcis det, du opnår ved at bygge Det Hvide Hus med LEGO klodser.

Nyd detaljerne
Dette praktiske og fordybende projekt giver dig mulighed for at genskabe detaljer, lige fra de nyklassicistiske søjler i præsidentens bolig og søjlegangene, der forbinder øst- og vestfløjen, til de omkringliggende haver og springvand. DenneLEGO Architecture model af Det Hvide Hus (21054) kan opdeles i 3 sektioner, der kan nærstuderes, og indeholder en LEGO klods med teksten "The White House" som prikken over i'et på en inspirerende udstillingsgenstand.

LEGO sæt, der passer til din livsstil
Slip væk fra den daglige trummerum, og byg din stress væk ved at skabe denne stilfulde model, der vil se fantastisk ud derhjemme eller på kontoret. Modellen er en del af en samling af LEGO byggesæt til voksne, der er interesserede i kunst, design, arkitektur og popkultur, og den er den bedste gave til dig eller hobbyentusiasten i dit liv.

 • Denne LEGO Architecture fremvisningsmodel af Det Hvide Hus (21054) indfanger på smukkeste vis det nyklassicistiske stil og pragt ved denne verdensberømte bygning, der har været bopæl for alle amerikanske præsidenter siden 1800.
 • Nyd dette LEGO byggesæt til voksne, der omfatter detaljer såsom selve boligen, vestfløjen, østfløjen og søjlegangene, der binder Det Hvide Hus sammen, samt rosenhaven og Jacqueline Kennedy-haven.
 • Modellen kan nemt opdeles i 3 sektioner, så de arkitektoniske detaljer kan nærstuderes. Den har også en LEGO klods med inskriptionen "The White House" som prikken over i'et på en udstillingsgenstand, der kan vække interesse.
 • Hvis du har besøgt eller drømmer om at besøge Det Hvide Hus på 1600 Pennsylvania Avenue i Washington, D.C., eller du bare elsker alt, der har med rejser, arkitektur, historie og design at gøre, er dette det helt rigtige kreative byggesæt til dig.
 • Denne bygbare LEGO Architecture model er over 11 cm høj, 47 cm bred og 20 cm dyb og er en fantastisk udstillingsgenstand derhjemme eller på kontoret. Det er også den bedste gave til kreative venner.
 • Bruger ingen batterier – dette stilfulde gør det selv-projekt handler om, at du kan genskabe Det Hvide Hus med LEGO klodser og fordybe dig i en fokuseret aktivitet, der efterlader dig afslappet og frisk, når du er færdig.
 • Indeholder klar vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan bygge med selvtillid, samt en bog til kaffebordet, der fortæller historien om Det Hvide Hus (kun påengelsk. Udgaver på andre sprog kan downloades på LEGO.com/architecture).
 • Dette byg selv-sæt til voksne er en del af en samling inspirerende LEGO modelsæt designet til dig som kræsen hobbyentusiast, der er på udkig efter dit næste kreative projekt.
 • LEGO byggeklodser overholder de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer testes efter alle kunstens regler for at sikre, at hvert eneste byg selv-sæt overholder de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder, hvilket også betyder, at denne miniaturemodel af Det Hvide Hus er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Det Hvide Hus
SKU
21054
UPC
673419318310
Dele
1483
Tema
LEGO Architecture
Alder
18+ år
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.