LEGO Taj Mahal 21056

Byg og udstil en imponerende skalamodel af LEGO Taj Mahal

lego 21056 taj mahal
 • 2022 Dele
 • LEGO Architecture Tema
 • 21056 SKU

Uanset om du selv har besøgt Taj Mahal og gerne vil have en særlig souvenir af oplevelsen, om du drømmer om at besøge stedet en dag eller bare sætter pris på elegante bygninger, er dette sæt fra LEGO Architecture samlingen af seværdigheder (21056) ideelt for dig. Vidunderlige detaljer. Med denne inspirerende, praktiske udfordring, som du kan …

Læs mere...

Priser LEGO Taj Mahal 21056

Proshop.dk Proshop.dk -15% 848 kr Se
LEGO.com LEGO.com 999 kr Se

Se flere LEGO Architecture sæt

Beskrivelse LEGO Taj Mahal 21056

Uanset om du selv har besøgt Taj Mahal og gerne vil have en særlig souvenir af oplevelsen, om du drømmer om at besøge stedet en dag eller bare sætter pris på elegante bygninger, er dette sæt fra LEGO Architecture samlingen af seværdigheder (21056) ideelt for dig.

Vidunderlige detaljer
Med denne inspirerende, praktiske udfordring, som du kan nyde i din fritid, kan du genskabe et symbol på evig kærlighed og et af verdens arkitektoniske vidundere i LEGO stil. Nyd de autentiske detaljer, såsom krypten med Mumtaz og Shah Jahans grave, det indre kammer med 2 gravmæler, monumentale iwan'er, hovedkuplen, 4 chhatri'er og 4 høje minareter. En LEGO klods med ordene "Taj Mahal" fuldender denne skalamodel, der helt sikkert vil imponere, uanset hvor den udstilles.

Skøn gave
Dette sæt indgår i en samling af LEGO kvalitetssæt til voksne og er en fantastisk lille gave til dig selv. Det vil også være en inspirerende gave til LEGO fans og enhver i dit liv med interesse for Taj Mahal, Indien, rejser eller arkitektur.

 • Byg og udstil dit eget symbol på evig kærlighed med denne fabelagtigt detaljerede model af Taj Mahal fra LEGO Architecture samlingen af kendte seværdigheder (21056).
 • Krypten med Mumtaz og Shah Jahans grave, det indre kammer med 2 gravmæler, iwan'er, hovedkuppel, 4 chhatri'er, 4 minareter og andre autentiske detaljer er smukt gengivet i LEGO stil.
 • Det indre kammer kan tages ud for at se krypten nedenunder. Skalamodellen indeholder også en LEGO klods med teksten "Taj Mahal" som prikken over i'et på en udstillingsgenstand, der vil kunne sætte gang i mange samtaler.
 • Hvis du har besøgt eller drømmer om at besøge Indien og Taj Mahal, eller hvis du bare elsker alt, der har med rejser og arkitektur at gøre, er dette byggesæt det helt rigtige til dig. Det vil også være en ganske særlig gave til kreative venner.
 • Denne arkitektoniske byg selv-model er over 20 cm høj, 23 cm bred og 23 cm dyb og vil være en imponerende udstillingsgenstand derhjemme eller på kontoret.
 • Dette byg selv-sæt med 2.022 elementer handler om fornøjelsen ved at fordybe dig i en kompleks byggeoplevelse, der efterlader dig afslappet, forfrisket og med en reel følelse af at have opnået noget.
 • Indeholder trinvis vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan bygge med selvtillid, samt et hæfte, der fortæller historien om Taj Mahal (kun på engelsk. Download andre sprog fra LEGO.com/architecture).
 • LEGO Architecture sættet Taj Mahal er en del af en samling byggesæt af højeste kvalitet, der designet til voksne som dig, som nyder kreative og praktiske projekter.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de kan sættes sikkert og effektivt sammen.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Taj Mahal
SKU
21056
EAN
5702016914139
UPC
673419339834
Dele
2022
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
18+ år
LEGO pris
1 000 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.