LEGO Pandabørnehaven 21158

Pas de bevgelige pandaer i Minecraft-pandabrnehaven!

lego 21158 pandabornehaven scaled
 • 204 Dele
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21158 SKU

Kender du en Minecraft-spiller, der ville elske at tage sig af de søde pandafigurer fra Minecraft-computerspillet? Nu er det muligt! LEGO Minecraft legetøjsbyggesættet Pandabørnehaven gør disse eventyr levende og giver børn en autentisk, fysisk Minecraft-legeoplevelse i den virkelige verden.Børn kan skabe deres egne Minecraft-historier med et LEGO byggesæt!Børn fra 7 år kan fortsætte deres Minecraft-onlineeventyr …

Læs mere...

Priser LEGO Pandabørnehaven 21158

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -14% 155 kr Se
Lego.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Pandabørnehaven 21158

Kender du en Minecraft-spiller, der ville elske at tage sig af de søde pandafigurer fra Minecraft-computerspillet? Nu er det muligt! LEGO Minecraft legetøjsbyggesættet Pandabørnehaven gør disse eventyr levende og giver børn en autentisk, fysisk Minecraft-legeoplevelse i den virkelige verden.Børn kan skabe deres egne Minecraft-historier med et LEGO byggesæt!Børn fra 7 år kan fortsætte deres Minecraft-onlineeventyr i et fysisk miljø. De kan passe og pleje pandaungen, klargøre børnehavebygningenog sengen på taget, hvor den legesyge unge sover, og sørge for mad til alle. Der er masser af bambus, som pandaerne kan nippe af, og Alex er her også og har taget en lækkert udseende legetøjskage med!Søde pandaer gør LEGO Minecraft endnu mere magisk! Og – hvad voksne vil sætte pris på – de er en fantastisk jule- eller fødselsdagsgave til børn. LEGO Minecraft sæt giver børn ubegrænset og selvstændig leg mellem hænderne. Og med de bevægelige, nuttede pandaer, der er nye i januar 2020, får de ikkelyst til at lege med noget andet!

 • Alsidigt pandalegesæt, der gør Minecraft-yndlingshistorier levende. Børn kan nyde fysisk Minecraft-sjov og eventyr, når de samler LEGO børnehave-byggesættet og begynder at passe de nuttede legetøjspandaer.
 • De sødeste mobs i Minecraft er nye i januar 2020! Minecraft-figurerne af pandamor og pandaunge kan sidde, stå og bevæge hovederne. Der kommer en ocelot på besøg, der er bambus at spise, og Alex har taget en tærte med!
 • Børn kan bygge og lege med deres eget Minecraft-miljø. Der er en hytte at bygge til pandaerne med en seng på taget til trætte unger. Og hvis der skal graves Minecraft-guld, har Alex sin diamanthakke med!
 • Dette alsidige Minecraft-legesæt er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til drenge og piger fra 7 år. Genialt til pandaelskere og Minecraft-spillere, der gerne vil prøve nye måder at spille deres yndlingsspil på.
 • Legesættet er over 19 cm langt, 9 cm højt og 8 cm bredt og bringer Minecraft-spænding ind i virkelighedens verden –og børn kan få endnu mere sjov ved at kombinere det med andre LEGO sæt.
 • Bruger ikke batterier, så det sjove starter, så snart æsken åbnes! Den fysiske og selvstændige leg drives af børns fantasi, hvilket styrker deres fingerfærdighed, kreativitet og evnen til problemløsning.
 • Indeholder en enkel vejledning, så børn kan komme i gang med at bygge og lege med det samme! Og hvis vejledningen forsvinder, kan der hurtigt downloades en ny fra LEGO.dk/buildinginstructions.
 • LEGO Minecraft byg selv-legetøj bringer online-spændingen fra Minecraft over i virkelighedens verden. LEGO Minecraft sæt omfatter autentisk udseende modeller i høj kvalitet, der løfter børns legeoplevelse til en ny dimension!
 • Alle LEGO legetøjssæt overholder de højeste branchestandarder samt vores egne kvalitetskriterier. Det er din garanti for, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og altid perfekte at sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1958!
 • LEGO Koncernen tester LEGO klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bide, bøje, ridse og strække dem, så vi sikrer, at de lever op til de højeste globale sikkerheds- og kvalitetsstandarder – så du ved, at sikkerheden er i top.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Pandabørnehaven
SKU
21158
EAN
5702016618259
UPC
673419319027
Dele
204
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.