LEGO Illager-angrebet 21160

Minecraft-landsbylegest med et bidende Ravager-bst!

lego 21160 illager angrebet scaled
 • 562 Dele
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21160 SKU

Actionfyldt LEGO Minecraft eventyr med inspirerende miljøer, sejt tilbehør og yndlingsfigurer fra det populære computerspil. Alt kan ske, når den mystiske Minecraft-figur Kai ankommer for at bekæmpe de fjendtlige angribere!Mange måder, børn kan bygge, lege og skabe på!Med 3 Minecraft-steder – et ørkenhus med fladt tag, handelspost og en mark med afgrøder – kan spillere …

Læs mere...

Priser LEGO Illager-angrebet 21160

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -26% 481 kr Se
Lego.com LEGO.com 649 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Illager-angrebet 21160

Actionfyldt LEGO Minecraft eventyr med inspirerende miljøer, sejt tilbehør og yndlingsfigurer fra det populære computerspil. Alt kan ske, når den mystiske Minecraft-figur Kai ankommer for at bekæmpe de fjendtlige angribere!Mange måder, børn kan bygge, lege og skabe på!Med 3 Minecraft-steder – et ørkenhus med fladt tag, handelspost og en mark med afgrøder – kan spillere omarrangere sættet og skabe endeløse rollelegsscenarier. Og morskaben kan fortsætte indendørs ved at fjerne husets tag. Ud over venlige landsbyboere, Illagers, der er nye i januar 2020, en Vindicator og masser af dyr og tilbehør, er der en fantastisk, bidende Ravager at kæmpe mod! Den er stor nok til, at en Minecraft-figur kan ride på den, og dens kæber kan åbnes og lukkes med hurtige bevægelser!Gør Minecraft-action levende med LEGO klodser og figurer!LEGO Minecraft legesæt giver børn ubegrænset og selvstændig leg – alene eller i grupper – mellem hænderne. Og med de bygbare Minecraft-figurer, der er nye i januar 2020,får de ikke lyst til at lege med noget andet!

 • Før Minecraft-spillere til en ny dimension med dette actionfyldte LEGO Minecraft sæt. Børn kan omarrangere de 3 sektioner for at inspirere til endeløse fysiske eventyr, hvor de kæmper mod de fjendtlige mobs og deres bidende Ravager-bæst!
 • Børn vil elske de onde Illagers, der er nye i januar 2020, og deres store, bidende Ravager, som Illagers kan ride på. Disse skurke tilfører konflikter og action til spillet og ethvert andet LEGO Minecraft sæt.
 • En mystisk Kai-figur kommer drønende for atredde landsbyboerne, deres ørkenhus, deres handelspost og deres afgrøder. Og når kampen er forbi, kan spillerne omarrangere de 3 sektioner og gøre sig klar til flere spændende eventyr.
 • Drenge og piger fra 7 år vil elske at bygge, lege med, omarrangere og lege på ny med dette alsidige Minecraft-sæt. Genial jule- eller fødselsdagsgave til børn, der er på udkig efter nye måder at spille deres yndlingsspil på.
 • Sættet i 3 sektioner er over 46 cm langt, 34 cm bredt og 26 cm dybt. Og når sektionerne omarrangeres og kombineres med andre LEGO sæt, kommer der bare endnu større og bedre sjov ud af det!
 • Dette fysiske legesæt uden batterier styrker børns fingerfærdighed, kreativitet og evne til problemløsning. Uanset om børn leger selv eller som en gruppe, sørger deres fantasi for, at morskaben aldrig stopper!
 • Børn kan enten springe direkte ud i at bygge for sjov, eller de kan bruge den nemme vejledning til at sætte gang i byggeriet med det samme! Og hvis vejledningen forsvinder, kan de hurtigt downloade en ny fra LEGO.dk/buildinginstructions.
 • LEGO Minecraft byg selv-sæt bringer al online-spændingen fra Minecraft over i virkelighedens verden. LEGO Minecraft sæt omfatter autentisk udseende modeller i høj kvalitet, der løfter børns legeoplevelse til en ny dimension!
 • LEGO byggesæt overholder de højeste branchestandarder og desuden vores egne strenge kvalitetskrav for at sikre, at klodserne er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad!
 • LEGO Koncernen tester LEGO klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bide, bøje, ridse og strække dem, så vi sikrer, at de lever op til de højeste globale sikkerheds- og kvalitetsstandarder – og du ved, at sikkerheden er i top.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Illager-angrebet
SKU
21160
EAN
5702016618273
UPC
673419319041
Dele
562
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.