LEGO Crafting-boks 3.0 21161

Slip Minecraft-spilleres kreativitet ls med fysisk LEGO sjov

lego 21161 crafting boks 3 0 scaled
 • 564 Dele
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21161 SKU

LEGO Minecraft sættet Crafting-boks 3.0 (21161) bringer den sjove spænding fra Minecraft over i virkelighedens verden med et alsidigt sæt bestående af LEGO byggeklodser og elementer. Sejt byggelegetøj til børn og Minecraft-spillere. Sættet Crafting-boks er sprængfyldt med Minecraft-idéer og inspiration. Med populære figurer fra spillet – Steve, Alex, en Creeper, en gris og en zombie – …

Læs mere...

Priser LEGO Crafting-boks 3.0 21161

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -17% 618 kr Se
Lego.com LEGO.com 749 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Crafting-boks 3.0 21161

LEGO Minecraft sættet Crafting-boks 3.0 (21161) bringer den sjove spænding fra Minecraft over i virkelighedens verden med et alsidigt sæt bestående af LEGO byggeklodser og elementer.

Sejt byggelegetøj til børn og Minecraft-spillere
Sættet Crafting-boks er sprængfyldt med Minecraft-idéer og inspiration. Med populære figurer fra spillet – Steve, Alex, en Creeper, en gris og en zombie – og et væld af sjove detaljer – fra en TNT-affyrer til en Creeper-konfrontation – gør dette legetøjssæt Minecraft-eventyr levende!

Interaktiv vejledning
Instructions PLUS er en interaktiv vejledning til smartenheder i den gratis LEGO Building Instructions app. Zoom- og drejeværktøjer hjælper børn med at have det sjovt, mens de bygger borgen og farmen på egen hånd. Der findes alternative modeller online.

Gør Minecraft-spil levende med LEGO klodser og figurer
LEGO Minecraft sæt giver børn ubegrænset og kreativ leg mellem hænderne. Denne seje samling af Minecraft byg selv-legetøj fører spilleretil en ny dimension af fantasifuld leg!

 • Bring Minecraft-spilleres kreative eventyr ind i den virkelige verden med Crafting-boks 3.0 (21161). Sættet er sprængfyldt med LEGO Minecraft byggeklodser og velkendte figurer, der kan inspirere til endeløs, fantasifuld leg!
 • Dette Minecraft byg selv-legetøj indeholder 564 klodser og elementer samt populære figurer fra spillet – Steve, Alex, Creeper, gris og zombie – og et væld af sjove detaljer, lige fra en TNT-affyrer til en Creeper-konfrontation.
 • Sættet indeholder alt, hvad børn skal bruge for at udspille fantasifulde Minecraft-eventyr på en sej borg, en travl farm og i deres egne fantastiske miljøer, når de udforsker nye måder at spille deres yndlingsspil på.
 • LEGO Minecraft Crafting-boks 3.0 er en fantastisk gave eller fødselsdagsgave til spillere fra 8 år. Uanset om de leger selv eller i en gruppe, giver dette byg selv-legetøj børn endeløst, fysisk Minecraft-sjov.
 • Borgen er over 18 cm høj, 27 cm bred og 26 cm dyb, og farmen er over 16 cm høj, 26 cm bred og 26 cm dyb, og dermed rummer dette legesæt Minecraft-sjov på en episk skala.
 • Dette byg selv-Minecraft-legetøj til byggeri og leg bruger ikke batterier. Den sjove leg drives udelukkende af børns fantasi, så morskaben stopper aldrig.
 • Trykte vejledninger er fantastiske, men digitale Instructions PLUS-vejledninger er SUPER DUPER! Ved hjælp af LEGO Building Instructions appen kan selv unge byggere zoome, dreje og visualisere deres model, mens de skaber deres egen Minecraft-verden.
 • LEGO Minecraft sæt kombinerer online-spændingen fra Minecraft med fysisk byggeri. Med detaljerede modeller, elementer og figurer samt masser af sjove detaljer giver disse sæt spillere en ny dimension af Minecraft-sjov.
 • LEGO byggesæt overholder de højeste branchestandarder, hvilket betyder, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og perfekte at sætte sammen og skille ad hver gang, og sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at dit barns byggesæt overholder verdens højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Crafting-boks 3.0
SKU
21161
EAN
5702016618280
UPC
673419319058
Dele
564
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
749 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.