LEGO Koralrevet 21164

Minecraft-eventyr under vandet

lego 21164 koralrevet
 • 92 Dele
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21164 SKU

Bring Minecraft, det enormt populære onlinespil for børn, til live i virkelighedens verden med det fysiske LEGO Minecraft sæt Koralrevet (21164). LEGO klodserne kan ombygges i det uendelige, så det kreative sjov stopper aldrig.Autentisk Minecraft-action i et undervandseventyrBørn kan tage med den populære Minecraft-vovehals Alex, når hun dykker ned under Minecraft-havet på jagt efter skjulte …

Læs mere...

Priser LEGO Koralrevet 21164

Proshop.dk Proshop.dk -36% 64 kr Se
Br.dk Br.dk -33% 67 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -23% 77 kr Se
Legen.dk Legen.dk -1% 99 kr Se
LEGO.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Koralrevet 21164

Bring Minecraft, det enormt populære onlinespil for børn, til live i virkelighedens verden med det fysiske LEGO Minecraft sæt Koralrevet (21164). LEGO klodserne kan ombygges i det uendelige, så det kreative sjov stopper aldrig.Autentisk Minecraft-action i et undervandseventyrBørn kan tage med den populære Minecraft-vovehals Alex, når hun dykker ned under Minecraft-havet på jagt efter skjulte skatte på det farverige koralrev. Sættet er fyldt med fantasifulde Minecraft-detaljer – fra den forbipasserende pindsvinefisk til skattekisten, der dukker op som en overraskelse. Og som i alle spændende Minecraft-historier er der en nervepirrende sværdkamp mod en druknet zombie.

 • LEGO Minecraft Koralrevet (21164) er en fysisk oplevelse for Minecraft-spillere, der kan bringe spillets undervandseventyr til live med LEGO klodser, som kan ombygges i det uendelige.
 • Det holdbare LEGO Minecraft sæt indeholder den populære spilfigur Alex med dykkerhjelm, magiske bukser og sværd, samt en druknet, 2 pindsvinefisk (1 "oppustet", 1 normal) og tilbehør.
 • Børn kan tage med Alex, den populære Minecraft-vovehals, når hun dykker ned under havet på jagt efter skjulte skatte på det farverige koralrev, og når hun afværger et overraskelsesangreb fra en druknet.
 • Til alle fra 7 år. Glæd Minecraft-spillere med et Minecraft-byggelegesæt i virkelighedens verden. Den perfekte overraskelse til spillere, der gerne vil løfte deres Minecraft-spil til det næste niveau.
 • Sættet er over 7 cm højt, 10 cm bredt og 10 cm dybt – lille nok til masser af fysisk sjov og stort nok til at være en iøjnefaldende udstillingsgenstand.
 • Den farverige koralrevsscene er fyldt med autentiske Minecraft-detaljer og super tilbehør, såsom den skjulte skattekiste, der kan åbnes og afslører en fisk og en perle.
 • Dette LEGO Minecraft sæt er lavet til at holde, kan ombygges i det uendelige og er nemt at kombinere med andre LEGO Minecraft sæt.
 • Det store udvalg af LEGO Minecraft legesæt bringer onlinespillet til live med figurer, scener og detaljer, der er genskabt med en fantasifuld blanding af holdbare LEGO klodser.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.
 • LEGO elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Koralrevet
SKU
21164
EAN
5702016913569
UPC
673419340557
Dele
92
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.