LEGO Bifarmen 21165

Heftig bi-action med dette fysiske LEGO Minecraft legest

lego 21165 bifarmen
 • 238 Dele
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21165 SKU

LEGO Minecraft legesættet Bifarmen (21165) summer af muligheder for rolleleg. Både Minecraft-spillere og alle andre kan nyde endeløs, fysisk og fantasifuld leg med sjove figurer og væsner fra onlinespillet. Ubegrænset leg inspireret af Minecraft. Børn kan slutte sig til de venlige bier, når de hjælper blomster og afgrøder til at vokse og laver honning i bikuben. …

Læs mere...

Priser LEGO Bifarmen 21165

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -6% 169 kr Se
Lego.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Bifarmen 21165

LEGO Minecraft legesættet Bifarmen (21165) summer af muligheder for rolleleg. Både Minecraft-spillere og alle andre kan nyde endeløs, fysisk og fantasifuld leg med sjove figurer og væsner fra onlinespillet.

Ubegrænset leg inspireret af Minecraft
Børn kan slutte sig til de venlige bier, når de hjælper blomster og afgrøder til at vokse og laver honning i bikuben. Men de skal også afværge en sværm af vrede bier, der flyver sammen gennem luften, suser rundt i cirkler og angriber fårene og denskræmte landsbyboer. Dette alsidige sæt er spændende, inspirerende og lærerigt og omfatter innovative, fysiske detaljer, en biavler med vinger, en landsbyboer og 8 travle bier – så den sjove leg kan starte med det samme.

Minecraft-action i virkelighedens verden med LEGO klods-byggelegetøj!
Er du på udkig efter den bedste gaveidé til fødselsdag eller enhver anden anledning til en Minecraft-fan? LEGO Minecraft legesæt giver børn alt det sjove ved onlinespillet og meget mere mellem hænderne.

 • Med figurer og væsner fra onlinespillet summer LEGO Minecraft legesættet Bifarmen (21165) af fysiske muligheder for rolleleg for Minecraft-spillere og alle andre.
 • Indeholder en biavler med elytra-vinger, landsbyboer, fåreunge, 4 venlige bier og 4 vrede bier. Sættet indeholder også en drejelig flyvefunktion, hvorfra bierne kan flyve afsted for at skabe ravage!
 • Børn kan slutte sig til de 4 venlige bier, når de hjælper blomster og afgrøder til at vokse – og hjælpe biavleren med at afværge 4 vrede bier, som svæver i luften, suser rundt i cirkler og flyver afsted for at skræmme fårene og landsbyboeren.
 • Minecraft-spillere og alle andre fra 8 år kan give fantasien luft under vingerne med dette sjove bi-legetøj. Fremragende gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn, der er på udkig efter nye måder at spille deres yndlingsspil på.
 • Dette alsidige LEGO Minecraft legesæt er over 19 cm højt, 16 cm bredt og 13 cm dybt. Spillere kan bygge, lege, ombygge og lege igen og igen, og de kan kombinere sættet med andre LEGO Minecraft legetøjssæt for at gøre legen endnu sjovere.
 • Dette LEGO Minecraft sæt kræver ikke batterier, da det udelukkende drives af børns fantasi! Den sjove og fysiske leg styrker børns fingerfærdighed, kreativitet og evne til problemløsning, uanset om de leger selv eller sammen med venner.
 • Enkel og trykt vejledning gør det nemt for børn at bygge, lege og nyde maksimalt LEGO Minecraft sjovt med det samme.
 • LEGO Minecraft byg selv-sæt bringer al online-spændingen fra Minecraft over i virkelighedens verden. LEGO Minecraft sæt omfatter autentisk udseende modeller i høj kvalitet, der løfter børns legeoplevelse til en ny dimension!
 • LEGO byggesæt lever op til de højeste branchestandarder, hvilket betyder, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og perfekte at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at dit barns byggesæt lever op til verdens højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Bifarmen
SKU
21165
EAN
5702016913774
UPC
673419340205
Dele
238
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.