LEGO Den “forladte” mine 21166

Klassisk Minecraft-action med yndlingsfigurer fra Minecraft

lego 21166 den forladte mine
 • 248 Dele
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21166 SKU

LEGO Minecraft sættet Den "forladte" mine (21166) bringer klassisk Minecraft-action til live i den virkelige verden, når børn hjælper spillets hovedperson med at udgrave miner, bygge og udforske, mens han forsøger at overleve konstante angreb fra forskellige fjendtlige væsner. Fysiske Minecraft-mineeventyr. Børn kan slutte sig til Steve, når han forsøger at opgrave kul, jern og diamant …

Læs mere...

Priser LEGO Den “forladte” mine 21166

Proshop.dk Proshop.dk -34% 132 kr Se
Legen.dk Legen.dk -20% 159 kr Se
LEGO.com LEGO.com 200 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Den “forladte” mine 21166

LEGO Minecraft sættet Den "forladte" mine (21166) bringer klassisk Minecraft-action til live i den virkelige verden, når børn hjælper spillets hovedperson med at udgrave miner, bygge og udforske, mens han forsøger at overleve konstante angreb fra forskellige fjendtlige væsner.

Fysiske Minecraft-mineeventyr
Børn kan slutte sig til Steve, når han forsøger at opgrave kul, jern og diamant – mens han er under angreb fra en skræmmende zombie, en uhyggelig edderkop og levende slim. Spillere skallokke de fjendtlige væsner til hulens indgang og derefter bruge en håndbetjent funktion til at lade grus falde ned på dem højt oppefra.

Gør Minecraft levende med LEGO klods-byggelegesæt!
Er du på udkig efter den bedste gaveidé til fødselsdag eller enhver anden anledning til en Minecraft-fan? LEGO Minecraft legesæt giver børn alt det sjove ved onlinespillet og meget mere mellem hænderne.

 • LEGO Minecraft Den "forladte" mine (21166) bringer klassisk Minecraft-action til live i den virkelige verden, når børn hjælper spillets hovedperson med at udgrave miner, bygge og udforske, mens han er under angreb fra forskellige fjendtlige væsner.
 • Indeholder et velkendt galleri af Minecraft-figurer og væsner: Steve, en zombie, en edderkop og levende slim. Sættet indeholder også kul-, jern- og diamantelementer samt en faldende grus-funktion.
 • Spillere skal hjælpe Steve med at grave efter vigtige ressourcer, mens han lokker zombien, edderkoppen og det levende slim til hulens indgang, hvor børn kan bruge en håndbetjent funktion til at få klippestykker til at falde ned på dem højt oppefra.
 • En ideel gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 7 år, der gerne vil føje en ny dimension til deres Minecraft-eventyr.
 • Dette alsidige LEGO Minecraft legesæt er over 14 cm højt, 19 cm bredt og 12 cm dybt og er designet til at inspirere til endeløs, fantasifuld leg. Sættet er også nemt at kombinere med andre LEGO Minecraft legetøjssæt.
 • Ingen batterier påkrævet. Dette LEGO Minecraft sæt drives udelukkende af børns fantasi, så morskaben slutter aldrig. Den fysiske leg vil styrke børns fingerfærdighed, kreativitet og evner til problemløsning.
 • Enkel, trykt vejledning sikrer, at børn kan gå i gang med at bygge og lege med det samme, så de kan få maksimal nydelse ud af de seje figurer, sjove detaljer og kendte Minecraft-omgivelser.
 • LEGO Minecraftbyg selv-sæt bringer al online-spændingen fra Minecraft over i virkelighedens verden. LEGO Minecraft sæt omfatter autentisk udseende modeller i høj kvalitet, der løfter børns legeoplevelse til en ny dimension!
 • LEGO byggesæt lever op til de højeste branchestandarder, hvilket betyder, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og perfekte at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at dit barns byggesæt lever op til verdens højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Den “forladte” mine
SKU
21166
UPC
673419340212
Dele
248
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
200 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.