LEGO Handelsposten 21167

Alsidigt legest fyldt med fantastiske Minecraft-detaljer

lego 21167 handelsposten
 • 201 Dele
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21167 SKU

LEGO Minecraft Handelsposten (21167) er spækket med populære Minecraft-detaljer, der inspirerer til ubegrænset fantasifuld rolleleg: en eksploderende mine, et fjendtligt skelet, en mystisk handelsmand og 2 lamaer! Alsidigt legesæt fyldt med fysisk Minecraft-sjov. Der er masser af ting, som kan inspirere og underholde børn i Minecraft-minen. Hovedpersonen Steve arbejder hårdt på at opgrave dyrebare ressourcer, før …

Læs mere...

Priser LEGO Handelsposten 21167

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Estore.dk Estore.dk 209 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Handelsposten 21167

LEGO Minecraft Handelsposten (21167) er spækket med populære Minecraft-detaljer, der inspirerer til ubegrænset fantasifuld rolleleg: en eksploderende mine, et fjendtligt skelet, en mystisk handelsmand og 2 lamaer!

Alsidigt legesæt fyldt med fysisk Minecraft-sjov
Der er masser af ting, som kan inspirere og underholde børn i Minecraft-minen. Hovedpersonen Steve arbejder hårdt på at opgrave dyrebare ressourcer, før han besøger handelsstanden. Men børn må hjælpe ham med at overvinde overvældende mængder klassisk Minecraft-spænding. Der er lamaer på fri fod, en eksplosion, et fjendtligt skelet at kæmpe mod, og handelsmanden har tilsyneladende ikke noget at handle med! Eller har han? Børn skal dreje håndtaget for at afsløre de skjulte elementer.

Gør Minecraft-byggeri og -kamp levende!
Er du på udkig efter den bedste gaveidé til fødselsdag eller enhver anden anledning til et barn, der er Minecraft-fan? LEGO Minecraft legesæt giver børn alle figurerne og al det sjove fra onlinespillet mellem hænderne.

 • LEGO Minecraft Handelsposten (21167) er et alsidigt, fysisk legesæt fyldt med endeløst, klassisk Minecraft-sjov: minedrift, eksplosioner, en mystisk handelsmand, et fjendtligt skelet og 2 lamaer på fri fod!
 • Indeholder populære Minecraft-figurer og væsner: Steve, en handelsmand, et skelet og 2 lamaer. Sættet indeholder også sjove detaljer, såsom en eksploderende mine og en handelspost.
 • Børn kan hjælpe Steve med at klare non-stop Minecraft-action. Der er en eksplosion i minen, et skelet at kæmpe mod, lamaer at indfange og en handelsmed uden noget at handle med – indtil man drejer på det hemmelige håndtag og afslører varerne.
 • Dette sjove legesæt vil være en fremragende gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 8 år, der gerne vil løfte deres Minecraft-eventyr til et helt nyt niveau.
 • Minecraft-modellen er over 14 cm høj, 14 cm bred og 9 cm dyb og er designet til at inspirere til endeløs og eventyrfyldt rolleleg. Sættet er nemt at kombinere med andreLEGO Minecraft legetøjssæt for at gøre legen endnu sjovere.
 • Bruger ikke batterier – bare nysgerrige børns fantasi! Den fysiske leg er fantastisk til at udvikle børns fingerfærdighed, kreativitet og evner til problemløsning.
 • Tydelig, trykt byggevejledning hjælper børn med at udforske de velkendte Minecraft-steder og nyde de sjove detaljer og seje figurer med det samme.
 • LEGO Minecraft byg selv-sæt bringer al online-spændingen fra Minecraft over i virkelighedens verden. LEGO Minecraftsæt omfatter autentisk udseende modeller i høj kvalitet, der løfter børns legeoplevelse til en ny dimension!
 • LEGO byggesæt lever op til de højeste branchestandarder, hvilket betyder, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og perfekte at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at dit barns byggesæt lever op til verdens højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Handelsposten
SKU
21167
EAN
5702016913453
UPC
673419340229
Dele
201
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.