LEGO Den sære skov 21168

Eksplosivt, fysisk Minecraft-eventyr

lego 21168 den saere skov
 • 287 Dele
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21168 SKU

Med LEGO Minecraft Den sære skov (21168) kan fans nyde spændende, eksplosive Minecraft-eventyr i den virkelige verden.Fysisk action til børn, der er vilde med Minecraft Dette spændende legesæt er fyldt med Minecraft-figurer og elementer, som børn vil genkende fra det populære onlinespil. Spillerne skal hjælpe jægerinden med at krydse det farlige landskab i Den sære skov. …

Læs mere...

Priser LEGO Den sære skov 21168

Lego.com LEGO.com 189 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 201 kr Se
Estore.dk Estore.dk 299 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Den sære skov 21168

Med LEGO Minecraft Den sære skov (21168) kan fans nyde spændende, eksplosive Minecraft-eventyr i den virkelige verden.Fysisk action til børn, der er vilde med Minecraft

Dette spændende legesæt er fyldt med Minecraft-figurer og elementer, som børn vil genkende fra det populære onlinespil. Spillerne skal hjælpe jægerinden med at krydse det farlige landskab i Den sære skov. Der er faldende sten, fjendtlige mobs, der skal besejres, og en lavaflod, der skal krydses. Børn kan bruge dynamit til atlave en eksplosion, der får et træ til at falde ned på tværs af den brændende lavastrøm. Når de krydser denne improviserede bro, kan de drage ud på endnu flere eventyr.

 • Glæd et barn, der brænder for Minecraft, med LEGO Minecraft sættet Den sære skov (21168). Dette fysiske legesæt bringer spændende, eksplosive Minecraft-eventyr fra Warped Forest-miljøet ind i den virkelige verden.
 • Indeholder 4 figurer: Jægerinde med bue og pil og beskyttende rustning, en hoglin med et bevægeligt hoved og 2 piglins bevæbnet med sværd. Omfatter også indbyggede eksplosions- og klippeskreds-funktioner.
 • Spillerne skal hjælpe jægerinden med at krydse et landskab med faldende klipper, fjendtlige væsner og en flod af lava. De detonerer sprængstoffer for at fælde et træ, som bliver til en bro, der fører til flere eventyr.
 • Dette spændende LEGO er en realistisk genskabelse af det mørke og farlige Minecraft-miljø Den sære skov.
 • Til alle fra 8 år. En ideel gave til Minecraft-spillere, der gerne vil udvide deres passion for onlinespillet til den virkelige verden.
 • Sættet er over 13 cm højt, 25 cm bredt og 14 cm dybt. Perfekt til fysisk leg og flot at have stående fremme på et barns værelse.
 • LEGO Minecraft legesæt giver Minecraft-fans en ny måde at spille deres yndlingsspil på med figurer, scener, detaljer og funktioner, der bliver bragt til live med en fantasifuld blanding af LEGO klodser og elementer.
 • LEGO byggesæt lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Den sære skov
SKU
21168
EAN
5702016913460
UPC
673419340236
Dele
287
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.