LEGO Grisehuset 21170

Fysisk og kreativ Minecraft-leg i Grisehuset

lego 21170 grisehuset
 • 490 Dele
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21170 SKU

Løft en Minecraft-spillers passion for sit foretrukne onlinespil til det næste niveau med LEGO Minecraft Grisehuset (21170). Dette autentiske Minecraft-legesæt rummer alt det sjove, kreativiteten og eventyret fra onlinespillet – plus de fysiske aspekter og alsidigheden i LEGO byggelegetøj. Er du på udkig efter den perfekte Minecraft-gave?. Børn kan bruge deres Minecraft-evner til at bygge samme …

Læs mere...

Priser LEGO Grisehuset 21170

Proshop.dk Proshop.dk -7% 291 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 352 kr Se
LEGO.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Grisehuset 21170

Løft en Minecraft-spillers passion for sit foretrukne onlinespil til det næste niveau med LEGO Minecraft Grisehuset (21170). Dette autentiske Minecraft-legesæt rummer alt det sjove, kreativiteten og eventyret fra onlinespillet – plus de fysiske aspekter og alsidigheden i LEGO byggelegetøj.

Er du på udkig efter den perfekte Minecraft-gave?
Børn kan bruge deres Minecraft-evner til at bygge samme slags skøre kreationer, de skaber i onlinespillet: et hus formet som en gigantisk gris. Bygningens side kan åbnes og afslører et stort rum, og taget kan løftes af og afdække mere plads til at lege. Modellen kan ombygges i det uendelige – og hele hovedrummet kan tages af og sættes et andet sted på modellen. Alex, spillets heltemodige vovehals, er med for at tage del i alt det sjove, og en ikonisk Creeper er fast besluttet på at lokke spillerne i baghold. Der er også aktivitet udenfor, hvor der er 2 søde grise at passe. Og for at give sættet ekstra Minecraft-realisme er der en eksplosionsfunktion, som sprænger legetøjet i stumper og stykker!

 • Styrk en Minecraft-spillers passion for spillet med LEGO Minecraft Grisehuset (21170). Alt det sjove, kreativiteten og eventyret fra Minecraft, kombineret med fysiske, alsidige LEGO klodser.
 • Autentisk LEGO Minecraft byggelegesæt med den populære spilfigur Alex, en ikonisk Creeper, 2 grise, tilbehør til Alex og gulerødder til grisene.
 • Børn kan bruge deres Minecraft-evner til at bygge et griseformet hus, åbne siden og fjerne taget for at udforske skjulte rum, gemme sig for den onde Creeper, passe grise – og få hele huset til at eksplodere!
 • Til alle fra 8 år. Den perfekte gave til børn, der gerne vil løfte deres Minecraft-spil til det næste niveau.
 • Sættet er over 14 cm højt, 20 cm bredt og 19 cm dybt og inspirerer til fysisk kreativitet. Det ser også fantastisk ud, når det vises frem på enhver Minecraft-fans værelse.
 • Dette LEGO Minecraft sæt er lavet til at holde, kan ombygges i det uendelige og er nemt at kombinere med andre LEGO Minecraft sæt.
 • Det store udvalg af LEGO Minecraft legesæt bringer onlinespillet til live med figurer, scener og detaljer, der er genskabt med en fantasifuld blanding af holdbare LEGO klodser.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.
 • LEGO elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Grisehuset
SKU
21170
EAN
5702016913880
UPC
673419340656
Dele
490
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
314 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.