LEGO Kunstprojekt – skab kunst sammen 21226

Prv den bedste familieaktivitet nogensinde med dette kreative st!

lego 21226 kunstprojekt skab kunst sammen
 • 4138 Dele
 • LEGO Art Tema
 • 21226 SKU

På udkig efter et sjovt fællesprojekt med et DIY-twist? Så prøv det kreative LEGO Art sæt Kunstprojekt – skab kunst sammen (21226)! Saml venner og familie, læs vejledningen, og hyg jer sammen, når I skaber personlig kunst til væggen. Kreativt fællesskab. Få hyggetid sammen med familie eller venner med dette sæt, som indeholder en simpel palet, …

Læs mere...

Priser LEGO Kunstprojekt – skab kunst sammen 21226

Proshop.dk Proshop.dk -15% 937 kr Se

Se flere LEGO Art sæt

Beskrivelse LEGO Kunstprojekt – skab kunst sammen 21226

På udkig efter et sjovt fællesprojekt med et DIY-twist? Så prøv det kreative LEGO Art sæt Kunstprojekt – skab kunst sammen (21226)! Saml venner og familie, læs vejledningen, og hyg jer sammen, når I skaber personlig kunst til væggen.

Kreativt fællesskab
Få hyggetid sammen med familie eller venner med dette sæt, som indeholder en simpel palet, der kan bygges, til at farvematche mosaikkerne og 9 billedmuligheder for hvert af 4 temaer: mad, mønstre, ikoner og interesser. Vælg de billeder, I vil lave, og sæt dem derefter sammen til ét kunstværk. I kan også arbejde sammen om at skabe et stort billede af den ikoniske LEGO minifigur.

Noget for alle
Tag en pause fra hverdagen, fokuser på en sjov, nem og kreativ aktivitet, og byg et kunstværk, der vil være flot at udstille. Lad venner og familiemedlemmer vise deres personligheder med deres valgte billeder, eller ombyg sættet til noget helt andet. Uanset hvad er dette sæt den perfekte julegave til en ven eller et familiemedlem, der elsker kreative projekter.

 • Lav det mest kreative fællesprojekt nogensinde med det fantastiske LEGO Art sæt Kunstprojekt – skab kunst sammen (21226), der rummer masser af sjove billeder, I kan bygge og udstille sammen.
 • Lav sjov kunst med dette unikke LEGO sæt, der indeholder mere end 4.000 elementer, 9 plader til vægophængning, en farvepalet, der kan bygges, til at holde styr på mosaikkerne, 2 unikke ophængningselementer og et mosaikværktøj.
 • Med dette sæt kan din vennegruppe fordybe sig i jeres passion for DIY-kreativitet, mens I slapper af og nyder at tilbringe tid sammen. Med de mange farverige billeder kan sættet bygges og ombygges i det uendelige.
 • En fantastisk, kreativ gave til drenge og piger og DIY-fans fra 7 år. Arbejd sammen om at bygge og udstille en personlig billedcollage, eller lav et kunstværk med LEGO minifiguren på en stjernebesat baggrund.
 • Dette kunstværk, som kan ombygges i det uendelige, er over 40 cm på hver led, når det er færdigt, og vil være en sjov, men udfordrende aktivitet for en gruppe venner eller familiemedlemmer, der elsker fælles DIY-projekter.
 • Alene udpakningen af sættet er en unik oplevelse, mens hovedvejledningen og de 9 individuelle byggevejledninger på kreativ vis guider jer gennem byggeprocessen.
 • LEGO Art sæt er perfekte for DIY-entusiaster at samle på og udstille på en væg eller hylde. De rummer en berigende byggeoplevelse og giver samtidig nye måder at udtrykke kreativitet og selvindsigt på.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder forat sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter kastes, klemmes, vrides, opvarmes, bøjes, ridses og strækkes for at sikre, at dette stykke kunstværk, der kan bygges, lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kunstprojekt – skab kunst sammen
SKU
21226
EAN
5702017085210
Dele
4138
Tema
LEGO Art
LEGO pris
1 099 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.