LEGO 21316 The Flintstones

Sjælden

F det yabba-dabba-doo-sjovt hjemme hos Fred Flintstone!

lego 21316 the flintstones
 • 748 Dele
 • LEGO Ideas Tema
 • 21316 SKU

Nyd det moderne stenalderliv i Bedrocks forstæder med LEGO Ideas samlerlegetøjet 21316 The Flintstones! Dette vidunderligt nostalgiske byggelegetøj indeholder familien Flintstones hus og deres ikoniske familiebil. Det detaljerede hus har et aftageligt tag, så det er nemt at lege indeni, fordør, der kan åbnes, sofa, tv, sofabord, bowlingkugle og kegleelementer, samt en grøn havebyggeplade med …

Læs mere...

Priser LEGO 21316 The Flintstones

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO 21316 The Flintstones

Nyd det moderne stenalderliv i Bedrocks forstæder med LEGO Ideas samlerlegetøjet 21316 The Flintstones! Dette vidunderligt nostalgiske byggelegetøj indeholder familien Flintstones hus og deres ikoniske familiebil. Det detaljerede hus har et aftageligt tag, så det er nemt at lege indeni, fordør, der kan åbnes, sofa, tv, sofabord, bowlingkugle og kegleelementer, samt en grøn havebyggeplade med palme, der kan bygges. Byg din egen Flintstones-bil med plads til 4 minifigurer og et biltagselement af stof, der er nyt i marts 2019, samt et aftageligt dinosaurribben til kreativ leg. Tegneserien The Flintstones var i 1960 den første animerede tv-serie nogensinde, der blev vist i bedste sendetid i USA, og den er en yndlingsserie for mange familier i hele verden. Genskab de supersjove scener med de medfølgende minifigurer af tegneseriefigurerne Fred Flintstone, hans kone Wilma Flintstone og deres venner, Barney og Betty Småsten, eller bare byg og fremvis denne øjeblikkeligt klassiske LEGO Ideas model.

 • Dette LEGO Ideas byggelegetøj indeholder 4 minifigurer af tegneseriefigurer fra The Flintstones, der er nye i marts 2019: Fred Flintstone, Wilma Flintstone, Barney Småsten og Betty Småsten.
 • Familien Flintstones hjem har et aftageligt tag, så det er nemt at lege indeni, fordør, der kan åbnes, gardiner og gardinstænger, sofa, tv med antenne, køkkenvask, bord og telefon, pejs, malerielement på væggen, sofabord med frugtskål og frugtelementer, gulvlampe og lampeskærm, der kan bygges, kasse med bowlingkugle og 3 kegleelementer samt en grøn havebyggeplade med palme, der kan bygges, 2 urtepotter, blomster, planter og 2 mælkeflaske-elementer.
 • Indeholder en postkasse, der kan bygges, med trykt "Flintstones"-udsmykning, samt brevelement.
 • Flintstones-bilen, der kan bygges af LEGO klodser, har 4 minifigursæder, 2 damptromlehjul, et biltagselement af stof, der er nyt i marts 2019, samt et aftageligt dinosaurribben.
 • Dette kreative legetøjsbyggesæt indeholder et hæfte med byggevejledning, sjove fakta om The Flintstones samt oplysninger om fandesigneren og LEGO designerne bag dette fantastiske retrosæt.
 • Byg og fremvis dette byg selv-samlerlegetøj, eller genskab dine yndlingsscener fra den klassiske amerikanske animerede komedieserie The Flintstones.
 • Familien Flintstones hjem i Bedrock er over 12 cm højt, 16 cm bredt og 12 cm dybt.
 • Flintstones-bilen er over 6 cm høj, 11 cm lang og 7 cm bred.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO The Flintstones
SKU
21316
EAN
5702016396300
Dele
748
Tema
LEGO Ideas
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
549 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.