LEGO 21317 Steamboat Willie

Sjælden

Alle ombord p damperen Steamboat Willie for at fejre Mickey Mouses fdselsdag!

lego 21317 steamboat willie
 • 751 Dele
 • LEGO Ideas Tema
 • 21317 SKU

Fans af Disneys Mickey Mouse vil elske LEGO Ideas byggelegetøjet 21317 Steamboat Willie, der markerer 90-års-jubilæet for den mest berømte tegnefilmsfigur nogensinde. Mickey Mouse fik sin skærmdebut i en sort-hvid animeret kortfilm fra 1928, der hed "Steamboat Willie", og som også var den første Disney-film med synkroniseret lyd. Denne LEGO klodsudgave af dampskibet S.S. Willie …

Læs mere...

Priser LEGO 21317 Steamboat Willie

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO 21317 Steamboat Willie

Fans af Disneys Mickey Mouse vil elske LEGO Ideas byggelegetøjet 21317 Steamboat Willie, der markerer 90-års-jubilæet for den mest berømte tegnefilmsfigur nogensinde. Mickey Mouse fik sin skærmdebut i en sort-hvid animeret kortfilm fra 1928, der hed "Steamboat Willie", og som også var den første Disney-film med synkroniseret lyd. Denne LEGO klodsudgave af dampskibet S.S. Willie har damprør, der bevæger sig op og ned, og skovlhjul, der drejer, når båden skubbes. Bådens bro har plads til en minifigur og detaljer, der inspirerer til leg til søs, f.eks. skibets rat, redningskrans og klokke, der kan bygges. På dækket er en kran til at løfte "kartoffelspanden" ombord, og dette unikke legetøjsbyggesæt indeholder minifigurer af Mickey og Minnie Mouse, der er nye i april 2019, hver med særlig sølvfarvet udsmykning, samt en papegøjefigur. Et ideelt LEGO sæt til børn og voksne, der kan genskabe scener fra den oprindelige Mickey Mouse-tegnefilm eller bare bygge og fremvise denne iøjnefaldende sort-hvide model.

 • Byg og fremvis dette LEGO samlersæt, eller genskab dine yndlingsscener fra den klassiske Disney Mickey Mouse-tegnefilm "Steamboat Willie".
 • Dette unikke legetøjsbyggesæt indeholder 2 minifigurer, der er nye i april 2019: Mickey Mouse og Minnie Mouse, hver med sølvfarvet udsmykning, samt figur af Mickey Mouses papegøje.
 • Det ikoniske dampskib Steamboat Willie har et sort-hvidt farvetema, skjulte hjul, bevægelige damprør, drejelige skovlhjul, justerbar kran og diverse elementer, herunder et bådskilt med "S.S. Willie", skilt med "1928" og "kartoffelspand".
 • Bådens bro har plads til en minifigur, en klodsbygget klokke og forskellige elementer, bl.a. skibets rat og redningskrans.
 • De 2 damprør bevæger sig op og ned, og de 2 skovlhjul drejer, når båden skubbes.
 • Tilbehør: Minnie Mouses guitar og nodeark.
 • Dette kreative LEGO Ideas legetøjsbyggesæt indeholder et hæfte med byggevejledning, sjove fakta om den historiske, animerede Disney-kortfilm "Steamboat Willie" fra 1928 samt oplysninger om fandesigneren og LEGO designerne bag dette fantastiske retrosæt.
 • Bådlegetøjet Steamboat Willie er over 15 cm højt, 26 cm langt og 14 cm bredt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Steamboat Willie
SKU
21317
EAN
5702016501995
Dele
751
Tema
LEGO Ideas
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
749 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.