LEGO 21320 Dinosaurfossiler

Sjælden

Samlerlegetj af LEGO Ideas Dinosaurfossiler til fremvisning!

lego 21320 dinosaurfossiler
  • 910 Dele
  • LEGO Ideas Tema
  • 21320 SKU

Lær om livet på jorden for millioner af år siden, og skab en fantastisk udstillingsgenstand med LEGO Ideas legetøjsbyggesættet og samlerobjektet 21320 Dinosaurfossiler til voksne. Sættet indeholder 910 dele og giver en medrivende, kreativ byggeoplevelse for alle med naturhistorisk interesse, som vil sætte pris på de autentiske detaljer i de 2 dinosaurskeletmodeller (Tyrannosaurus rex og …

Læs mere...

Priser LEGO 21320 Dinosaurfossiler

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO 21320 Dinosaurfossiler

Lær om livet på jorden for millioner af år siden, og skab en fantastisk udstillingsgenstand med LEGO Ideas legetøjsbyggesættet og samlerobjektet 21320 Dinosaurfossiler til voksne. Sættet indeholder 910 dele og giver en medrivende, kreativ byggeoplevelse for alle med naturhistorisk interesse, som vil sætte pris på de autentiske detaljer i de 2 dinosaurskeletmodeller (Tyrannosaurus rex og triceratops) samt skeletlegetøjet af en flyveøgle (pteranodon). Modellerne er bygget i skalaforholdet 1:32, kan justeres i naturtro stillinger, og hver af dem har sin egen stand, så de kan sættes ved siden af den medfølgende figur af et sapiens-skelet for at lave en museumslignende udstilling. For at fuldende sættet medfølger også en legetøjsminifigur af en palæontolog med forskelligt tilbehør til fantasifuld rolleleg. Alt i alt er dette arkæologiske legetøj en fantastisk dinosaurgave til voksne, og sættet kan bygges alene eller bruges til at dele sin passion for naturhistorie med familie og venner.

  • Et vidunderligt detaljeret sæt med dinosaurfossiler, der omfatter bygbare, justerbare legetøjsmodeller af skeletter i skalaforholdet 1:32 af Tyrannosaurus rex, triceratops og pteranodon, hver med fremvisningsstande til at skabe naturhistoriske museumsudstillinger i LEGO stil.
  • Indeholder også en figur af et sapiens-skelet med fremvisningsstand og en legetøjsminifigur af en palæontolog med en bygbar kasse, samt elementer af dinosauræg, knogle, hat og bog til kreativ rolleleg.
  • Dette LEGO Ideas samlerobjekt og dinosaurlegetøjssæt indeholder over 910 elementer og giver en medrivende og berigende byggeoplevelse.
  • Ingen erfaring med LEGO byggeri? Bare rolig. Dette palæontologsæt indeholder et hæfte med nemme byggevejledninger, fascinerende fakta om Tyrannosaurus rex, triceratops og pteranodon samt oplysninger om fandesigneren og LEGO designeren bag sættet.
  • Skøn palæontologisk legetøjsgave til LEGO byggere fra 16 år og alle med interesse for naturhistorie og dinosaurer.
  • Legetøjsskeletmodellerne af flyveøgle og dinosaurer er iøjnefaldende. T. rex-legetøjsskelettet er det største af de 3 og er over 20 cm højt og 40 cm langt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Dinosaurfossiler
SKU
21320
EAN
5702016615586
UPC
673419317306
Dele
910
Tema
LEGO Ideas
Alder
16+ år
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
549 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.