LEGO 21322 Barracuda-bugtens pirater

Sjælden

Byggest med piratskibsvrag- til leg og fremvisning

lego 21322 barracuda bugtens pirater
 • 2545 Dele
 • LEGO Ideas Tema
 • 21322 SKU

Giv nyt liv til nostalgiske minder om barndommens LEGO byggeprojekter med LEGO Ideas skibsvrag-ø-modellen Barracuda-bugtens pirater (21322) til fremvisning og leg. Nyd afslappet kvalitetstid alene med at bygge – eller del den sjove oplevelse med andre. Ombyg til en klassiker. Nyd kaptajnskahytten, proviantrummet, kabyssen, lukaferne, anløbsbroen, farmen, toilettet, fængselscellen, kroen og den skjulte skat samt masser …

Læs mere...

Priser LEGO 21322 Barracuda-bugtens pirater

Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 3 000 kr Se

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO 21322 Barracuda-bugtens pirater

Giv nyt liv til nostalgiske minder om barndommens LEGO byggeprojekter med LEGO Ideas skibsvrag-ø-modellen Barracuda-bugtens pirater (21322) til fremvisning og leg. Nyd afslappet kvalitetstid alene med at bygge – eller del den sjove oplevelse med andre.

Ombyg til en klassiker
Nyd kaptajnskahytten, proviantrummet, kabyssen, lukaferne, anløbsbroen, farmen, toilettet, fængselscellen, kroen og den skjulte skat samt masser af sjovt tilbehør, 8 piratminifigurer, diverse dyrefigurer og 2 skeletfigurer, der inspirerer til actionfyldte historier. Sættet indeholder en ø, der kan opdeles i 2 og omarrangeres. Skibsvraget kan også skilles ad og samles igen for at bygge et skib, der er inspireret af LEGO piratskibsmodellen Den sorte Barracuda fra 1989.

Fan-tastiske idéer!
LEGO Ideas rummer et varieret udvalg af sæt, der alle er skabt af LEGO fans og valgt af LEGO fans. Med inspiration fra det virkelige liv, actionhelte, ikoniske film, populære tv-serier eller helt originale koncepter er der seje modelsæt til fans i alle aldre.

 • Byg og leg, eller fremvis LEGO Ideas skibsvrag-ø-modellen Barracuda-bugtens pirater (21322). Øen kan også opdeles i 2 og omarrangeres, så den begravede piratskat afsløres.
 • Sættet indeholder 8 minifigurer, bl.a. kaptajn Rødskæg, Lady Anker, Robin Loot og tvillingerne Bagbord og Styrbord til actionfyldt piratrolleleg, samt figurer af en haj, gris, 2 papegøjer, 3 krabber, 2 frøer og 2 skeletter.
 • Skibets rum, som omfatter kaptajnskahyt, kabys, kro, lukaf og fængselscelle, er fyldt med tilbehør. Skibsvraget kan også ombygges til et skib inspireret af LEGO modellen fra 1989, kaptajn Rødskægs Den sorte Barracuda.
 • Dette piratbyggesæt med 2.545 elementer er en fremragende fødselsdags- eller julegave til piratfans og LEGO entusiaster. Det giver en afstressende pause fra dagligdagens trummerum – og timevis af forfriskende, kreativt sjov.
 • Denne seje piratskibsvrag-ø-model er over 59 cm høj, 64 cm bred og 32 cm dyb. Det vil helt sikkert gøre et stort indtryk, uanset om den vises frem derhjemme eller som et skrivebordslegetøj på kontoret.
 • Intet behov for batterier – dette piratskibslegesæt giver en fordybende byggeoplevelse udelukkende med LEGO klodser. Så glem alle dine bekymringer, find dit bygge-zen, og skab en smuk fremvisningsmodel!
 • Overvejer du at købe dette piratbyggesæt til nogen, der endnu ikke kender LEGO modelsæt? Bare rolig. Der medfølger en trinvis, illustreret vejledning, så enhver kan påtage sig denne byggeudfordring med sværdfægtende selvtillid.
 • LEGO Ideas sæt er skabt af LEGO fans og valgt af LEGO fans. Temaet rummer et uendeligt varieret udvalg af byg selv-samlersæt til fremvisning og kreativ leg. Der er noget, som kan begejstre fans i alle aldre!
 • LEGO byggeklodser overholder de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, holder effektivt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser testes på stort set enhver tænkelig måde for at sikre, at alle modelsæt overholder de højeste sikkerhedsstandarder, og at denne piratø er lige så robust, som den er imponerende at se på.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Barracuda-bugtens pirater
SKU
21322
EAN
5702016819601
UPC
673419333351
Dele
2545
Tema
LEGO Ideas
Alder
16+ år
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
1 599 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.